Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εμπλοκή με τον Κώστα Μιχαηλίδη (ΤΧΣ) λόγω….ενοικίων – Κάτι δεν πάει καλά με το Ταμείο

tags :
Εμπλοκή με τον Κώστα Μιχαηλίδη (ΤΧΣ) λόγω….ενοικίων – Κάτι δεν πάει καλά με το Ταμείο
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τα χαλάσουν ΤΧΣ και Μιχαηλίδης για ένα ενοίκιο και θα διευθετηθεί το ζήτημα του CEO ομαλά.
Από την εποχή της σταθερότητας στην εποχή της αβεβαιότητας.
Αυτή η φράση ίσως χαρακτηρίζει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Όλοι γνωρίζουμε γιατί ο Κατσικιώτης η πρώτη επιλογή για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΧΣ αποχώρησε από την διαδικασία.
Εν συνεχεία ο Κώστας Μιχαηλίδης που αποτελούσε την δεύτερη επιλογή για την θέση του CEO προερχόμενος από την Credit Suisse προτάθηκε για διευθύνων σύμβουλος.
Η διαδικασία προχωρούσε ομαλά έως ότου πρόσφατα ο Μιχαηλίδης ζήτησε το Ταμείο να του παράσχει κάποιες οικονομικές διευκολύνσεις π.χ. να πληρώνει το ενοίκιο της οικίας όπου θα διαμένει και άλλα.
Αυτά θεωρούνται αυτονόητα στο εξωτερικό καθώς ο Μιχαηλίδης εργάζεται στο εξωτερικό οπότε αυτές οι διευκολύνσεις είναι αυτονόητες….
Ωστόσο τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτονόητο.
Καθώς φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τα χαλάσουν ΤΧΣ και Μιχαηλίδης για ένα ενοίκιο και θα διευθετηθεί το ζήτημα του CEO ομαλά.
Ελπίζουμε....

Υποσημείωση

Το ακριβοπληρωμένο selection panel που συγκροτήθηκε με εκπροσώπους των δανειστών, του υπουργείου Οικονομικών και της ΤτΕ προσέλαβε την KornFeery την οποία επίσης χρυσοπλήρωσε για να φέρουνε την απόλυτη αναρχία στο ΤΧΣ.
Έσπευσαν να εξαναγκάσουν σε παραίτηση ολόκληρη την εκτελεστική επιτροπή του Ταμείου χωρίς καν να έχουν εξασφαλίσει την επόμενη ημέρα.
Μετά από μήνες αναμονής επέλεξαν τους κκ Κατσικιώτη και Μιχαηλίδη έχοντας προφανώς ξεχάσει να συμφωνήσουν τους βασικούς όρους συνεργασίας με τους υποψηφίους και να διασφαλίσουν ότι θα τους αποδεχθούν πριν τους προτείνουν στον Υπουργό Οικονομικών.
Από ευθυξία και μόνο μετά από αυτή την παταγώδη αποτυχία το selection panel θα έπρεπε τουλάχιστον να παραιτηθεί.
Το ΤΧΣ έχει βαλτώσει βαθιά.
Ποιος τολμάει να συγκρίνει την εποχή της διοίκησης Σακελλαρίου ή παλαιότερων διοικήσεων Θωμόπουλου - Κύρκου ή της διοίκησης Ξενόφου... με την τωρινή τραγωδία;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης