Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Road shows από BNP Paribas και Capital Link με κορυφαίους Έλληνες τραπεζίτες, Άνθιμο Θωμόπουλο και Χ. Μεγάλου

Road shows από BNP Paribas και Capital Link με κορυφαίους Έλληνες τραπεζίτες,  Άνθιμο Θωμόπουλο και Χ. Μεγάλου
Τα δύο road show έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς οι τραπεζίτες επανέρχονται στο προσκήνιο καταθέτοντας τις θέσεις τους για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και των τραπεζών.
Σημειολογικά road show με την συμμετοχή ελλήνων τραπεζιτών μεταξύ αυτών και του Άνθιμου Θωμόπουλου πρώην CEO της Πειραιώς καθώς και του Χρήστου Μεγάλου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα.
Η BNP Paribas διοργανώνει παρουσίαση – road show – στο οποίο θα παραβρεθούν οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών καθώς και ο Άνθιμος Θωμόπουλος ως πρώην στέλεχος της τράπεζας Πειραιώς και συνεργάτης του Paulson.
Σε αυτό το συνέδριο θα βρεθούν οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών και προφανώς η παρουσία του Θωμόπουλου που τον στηρίζει 100% ο Paulson έχει την σημειολογία του.
Παράλληλα στις 12 Δεκεμβρίου του 2016 πραγματοποιείται στην Νέα Υόρκη συνέδριο από την Capital Link με θέμα επενδύσεις και χρηματοδότηση της Ελληνικής οικονομίας.
Στο συνέδριο αυτό θα μιλήσουν ο Χρήστος Μεγάλου ο CEO του Tite Capital και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Eurobank.
Επίσης θα παραβρεθούν στελέχη όπως ο Κυριακού Citigroup Ελλάδος, Sabina Dziurman της EBRD, Καλτσάς της EIB, Τσακίρης European Investment fund και Engel IFC.

Τα δύο road show έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς οι τραπεζίτες επανέρχονται στο προσκήνιο καταθέτοντας τις θέσεις τους για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και των τραπεζών.
Ταυτόχρονα επανέρχονται σταδιακά οι αναφορές για επενδύσεις στην Ελλάδα….μια λέξη ξεχασμένη από το επενδυτικό λεξιλόγιο.

(Πρώτη Ενημέρωση: 01:57, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης