Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Tο ΤΧΣ εξετάζει έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Εθνική Τράπεζα - Η ανακοίνωση

Tο ΤΧΣ εξετάζει έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Εθνική Τράπεζα -  Η ανακοίνωση
Ο εκπρόσωπος του Ταμείου καταψήφισε την εκλογή του κ. Π. Θωμόπουλου για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΕ
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) εξετάζει το ενδεχόμενο σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας, καθώς λαμβάνει υπόψη πως «η ομαλή συνεργασία μεταξύ του Δ.Σ. της Τράπεζας και του βασικού μετόχου είναι καθοριστική».
Αναλυτικότερα, σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται πως, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ) o εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ανέφερε ότι: «Το ΤΧΣ σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού του Συμβουλίου εξετάζει το ενδεχόμενο σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομαλή συνεργασία μεταξύ του Δ.Σ. της Τράπεζας και του βασικού μετόχου είναι καθοριστική».
Στην ίδια συνεδρίαση ο εκπρόσωπος καταψήφισε την εκλογή του κ. Π. Θωμόπουλου για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΕ, ενέργεια η οποία συνάδει με προηγούμενη σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης