Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης στο ΧΑ οι ανακοινώσεις του ΤΧΣ για την Εθνική - Δεν συγκαλεί ΓΣ

tags :
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης στο ΧΑ οι ανακοινώσεις του ΤΧΣ για την Εθνική - Δεν συγκαλεί ΓΣ
Τον Παναγιώτη Θωμόπουλο τον καταψήφισε ο εκπρόσωπος του ΤΧΣ
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης στο ΧΑ θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για την Εθνική Τράπεζα.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας το οποίο εξέλεξε τον Π. Θωμόπουλο ως νέο πρόεδρο.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι τον Παναγιώτη Θωμόπουλο τον καταψήφισε ο εκπρόσωπος του ΤΧΣ.
Ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης ο διευθύνων σύμβουλος δεν παραιτήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.bankingnews.gr αναμένεται η αντίδραση του ΤΧΣ το οποίο έχει δεχθεί πιέσεις να μην προχωρήσει σε σκληρά μέτρα... την ώρα που διακυβεύεται η αξιοπιστία του.
Εάν το Ταμείο δεν αντιδράσει ως βασικός μέτοχος με 40,4% τότε πρόκειται για πλήρη αποδυνάμωση και διασυρμό...
Με βάση ορισμένες πληροφορίες το ΤΧΣ δεν σχεδιάζει να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Εθνική τράπεζα.
Είναι προφανές ότι Φραγκιαδάκης CEO της Εθνικής και Στράτος μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΤΧΣ βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης