Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Νέος CEO στο ΤΧΣ ο Βασίλης Κατσικιώτης πρώην Merill Lynch και Windjammer Way Advisors;

tags :
Νέος CEO στο ΤΧΣ ο Βασίλης Κατσικιώτης πρώην Merill Lynch και Windjammer Way Advisors;
Mέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να κρατήσει την θέση ο σημερινός μεταβατικός CEO ο Χριστόφορος Στράτος.
O Βασίλης Κατσικιώτης θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας;
Μάλλον αναφέρει πηγή που παρακολουθεί τις εξελίξεις, ωστόσο μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να κρατήσει την θέση ο σημερινός μεταβατικός CEO ο Χριστόφορος Στράτος.
Ο Βασίλης Κατσικιώτης είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Επενδυτικών Συμβούλων και Διαχείρισης Κεφαλαίων Windjammer Way Advisors με έδρα την Νέα Υόρκη όπου και ζει με την οικογένειά του ανελλιπώς από το 1999.
Τον Μάιο του 1999 αναλαμβάνει Διευθυντής και εν συνεχεία Αντιπρόεδρος της Γερμανικής επενδυτικής τράπεζας Dresdner Bank υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών Ερευνών (Global Fixed Income Research).
Τον Σεπτέμβριο του 2002 αναλαμβάνει το Τμήμα Στρατηγικών Επενδύσεων και Παραγώγων της MetLife, της μεγαλύτερης εταιρείας Ασφαλειών Ζωής στις ΗΠΑ ενώ το 2005 τίθεται επικεφαλής των Επενδύσεων Καινοτομίας για την εταιρεία General Electric και του ομίλου θυγατρικών εταιρειών Ασφαλίσεων Genworth Financial.
Από τον Ιανουάριο του 2007 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011 και κατά την διάρκεια του οικονομικού και τραπεζικού κραχ του 2008, υπηρετεί ως Εκτελεστικός Διευθυντής (Managing Director) της Merrill Lynch υπεύθυνος των συναλλαγών ομολόγων και CDS.
Από το Φεβρουάριο του 2011 είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Windjammer Way Advisors.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης