Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Συνωστισμός στην έξοδο του ΧΑ - Μαζικές ρευστοποιήσεις από Citigroup, HSBC, Morgan Stanley, BofA στις τράπεζες

Συνωστισμός στην έξοδο του ΧΑ - Μαζικές ρευστοποιήσεις από Citigroup, HSBC, Morgan Stanley, BofA στις τράπεζες
Καταιγισμός ρευστοποιήσεων στις τράπεζες από ξένους
Καταιγισμός ρευστοποιήσεων σημειώνεται στο ελληνικό χρηματιστήριο και ειδικά στις τράπεζες από τους ξένους με επίκεντρο την Citigroup, BofA, HSBC και Morgan Stanley.
Στην Εθνική η Citigroup έχει διακινήσει 15,4 εκατ. μετοχές, η HSBC 13,7 εκατ. μετοχές, η BofA 10,5 εκατ. μετοχές η  Μorgan Stanley 4,2 εκατ. μετοχές και η 3,5 εκατ. μετοχές.
Στην Alpha Bank η Citigroup έχει διακινήσει 7,5 εκατ. μετοχές, η Morgan Stanley 3,2 εκατ. μετοχές, η HSBC 2,9 εκατ. μετοχές,  η Credit Suisse 1,1 εκατ μετοχές και η Deutsche Bank 850 χιλ. τεμάχια.
Στην Eurobank η BofA έχει διακινήσει 1,5 εκατ. μετοχές, η HSBC 1,3 εκατ. μετοχές, η Deutsche Bank 650 χιλ. μετοχές και η Barclays 400 χιλ. μετοχές.
Στην Πειραιώς η Morgan Stanley έχει διακινήσει 13,2 εκατ. μετοχές, η Barclays 5,2 εκατ. μετοχές, η HSBC 4,5 εκατ. μετοχές και η CVGX 3,2 εκατ. μετοχές.
Στον ΟΠΑΠ η HSBC έχει διακινήσει 70 χιλ. μετοχές και η INCA 65 χιλ. μετοχές.
Στον OTE η Citigroup έχει διακινήσει 170 χιλ. μετοχές και η Morgan Stanley 58 χιλ. μετοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης