Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Από λίστα 4 στελεχών θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Πειραιώς στις επόμενες 6-10 ημέρες

Από λίστα 4 στελεχών θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Πειραιώς στις επόμενες 6-10 ημέρες
Ο νέος CEO θα έχει προφανώς και την έγκριση του Μ. Σάλλα του προέδρου της τράπεζας ο οποίος τους τελευταίους μήνες είναι πολυδραστηριοποιούμενος με στόχο να προετοιμάσει την νέα εποχή της τράπεζας Πειραιώς.
Από λίστα 4 στελεχών – με έντονη τραπεζική δράση εντός και εκτός….- θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Πειραιώς με στόχο να ανακοινωθεί – εκτός απροόπτου – στην Γενική Συνέλευση στις 26 Μαΐου του 2016.
Η Egon Zehnder ο σύμβουλος που έχει αναλάβει την διαδικασία επιλογής διευθύνοντος συμβούλου στην τράπεζα Πειραιώς έχει συντάξει λίστα 4 στελεχών που έχουν προεπιλεγεί για την θέση του CEO.
Αν και η τράπεζα Πειραιώς έχει αποφύγει να δώσει πληροφορίες για την λίστα ωστόσο διάφορές πηγές αναφέρουν ότι στην λίστα των 4 περιλαμβάνονται τόσο τραπεζίτης του εξωτερικού, τραπεζίτης με παρελθούσα εμπειρία στην Ελλάδα καθώς και στέλεχος της τράπεζας.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και τα 4 ή κατά ορισμένους τα 3 στελέχη της λίστας αποτελούν πολύ σοβαρές επιλογές για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Πειραιώς.
Κάποιες ανεπίσημες διαρροές έχουν υπάρξει αλλά ακόμη… σκόπιμα δεν θα επισήλθουμε σε ονοματολογία.
Ως προς τον χρόνο της ανακοίνωσης στόχος είναι στην τακτική γενική συνέλευση να ανακοινωθεί το όνομα του διευθύνοντος συμβούλου στις 26 Μαΐου ή αν υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην πρώτη επαναληπτική γενική συνέλευση αν χρειαστεί.
Για την Πειραιώς ολοκληρώνεται μια μεταβατική περίοδος όπου ρόλο μεταβατικού CEO ανέλαβε ο Σταύρος Λεκκάκος ο οποίος έφερε εις πέρας επιτυχώς την αποστολή του διασφαλίζοντας την συνέχεια και την εσωτερική ηρεμία στην τράπεζα.
Ο νέος CEO θα έχει προφανώς και την έγκριση του Μ. Σάλλα του προέδρου της τράπεζας ο οποίος τους τελευταίους μήνες είναι πολυδραστηριοποιούμενος με στόχο να προετοιμάσει την νέα εποχή της τράπεζας Πειραιώς...επιτυχώς. 
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης