Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Φραγκιαδάκης: Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει και επιβραβεύει καινοτόμες επιχειρήσεις και start ups

Φραγκιαδάκης: Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει και επιβραβεύει καινοτόμες επιχειρήσεις και start ups
Ο κ. Φραγκιαδάκης τόνισε ότι η Εθνική Τράπεζα ενισχύει, υποστηρίζει και χρηματοδοτεί δραστηριότητες που προωθούν την περιβαλλοντική συνείδηση 
Η Εθνική Τράπεζα μέσα από μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών προσανατολισμένων στην κάλυψη αναγκών χρηματοδότησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων, επιβραβεύει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και στηρίζει νεοφυείς επιχειρήσεις, προκειμένου να καταστούν ανταγωνιστικές στο ελληνικό και διεθνές περιβάλλον, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης.
Μιλώντας σε εκδήλωση του QualityNet Foundation για την παρουσίαση του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας, ο κ. Φραγκιαδάκης τόνισε ότι η Εθνική Τράπεζα ενισχύει, υποστηρίζει και χρηματοδοτεί δραστηριότητες που προωθούν την περιβαλλοντική συνείδηση και συμβάλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και στην προστασία των φυσικών πόρων, και για το σκοπό αυτό αναπτύσσει εξειδικευμένα προϊόντα και πρακτικές.
Ενδεικτικά, αναφέρθηκε σε οικολογικά στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, ειδικά προγράμματα χρηματοδότησης για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, εξειδικευμένα επενδυτικά προϊόντα όπως αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε εταιρείες με δραστηριοποίηση στον τομέα ανανεώσιμων και εναλλακτικών πηγών ενέργειας, κλπ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης