Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τι θα πει ο Φραγκιαδάκης (ΕΤΕ) στις 9 Απριλίου στην πανελλαδική συνάντηση των στελεχών – Ποιες διοικητικές αλλαγές έγιναν

Τι θα πει ο Φραγκιαδάκης (ΕΤΕ) στις 9 Απριλίου στην πανελλαδική συνάντηση των στελεχών – Ποιες διοικητικές αλλαγές έγιναν
Επίκεινται αλλαγές και στο ΔΣ με πιθανότερο σενάριο 4 μέλη θα αποχωρήσουν, ο εκπρόσωπος του Λάτση και οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων και της ΟΤΟΕ.
Στις 9 Απριλίου του 2016 το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση σε πανελλαδικό επίπεδο όλων των στελεχών της Εθνικής τράπεζας, των επικεφαλής μονάδων όλου του δικτύου.
Όλα τα στελέχη της Εθνικής θα παραβρεθούν σε αυτή την συνάντηση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.
Ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης ο CEO της Εθνικής μαζί με την πρόεδρο του ομίλου Λούκα Κατσέλη θα παρουσιάσουν τους νέους στόχους της τράπεζας, την νέα πολιτική ανάπτυξης καθώς και το σχέδιο συμβολής της Εθνικής τράπεζας στην επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας.
Παράλληλα θα παρουσιαστεί και το νέο ανανεωμένο διοικητικό σχήμα της Εθνικής το οποίο ήδη βρίσκεται σε φάση μετεξέλιξης.
Αναμένεται όλες οι διοικητικές αλλαγές να έχουν ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο του 2016.
Εν τω μεταξύ σε επίπεδο Γενικών και βοηθών γενικών διευθυντών σημειώνονται αλλαγές.
Η Πολιτοπούλου αποχώρησε με δική της πρωτοβουλία.
Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις Χριστοδούλου (πληροφορική) και Φουρτούνη (προσωπικό) ενώ 5 θέσεις στελεχών δεν ανανεώθηκαν.
Πρόσφατα είχαμε αναφέρει ότι επίκεινται αλλαγές και στο διοικητικό συμβούλιο με πιθανότερο σενάριο 4 μέλη θα αποχωρήσουν, ο εκπρόσωπος του Λάτση και οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων και της ΟΤΟΕ.

Πρώτη ενημέρωση 23:12 3 Απριλίου του 2016

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης