Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ο μεγάλος κερδισμένος στην Βουλή για την δικαιοσύνη…ήταν ο Βγενόπουλος

Ο μεγάλος κερδισμένος στην Βουλή για την δικαιοσύνη…ήταν ο Βγενόπουλος
Το όνομα του Βγενόπουλου αναφέρθηκε σχεδόν από όλους με προσοχή, χωρίς να κατανοεί κανείς αν απλά τον αναφέρουν για λόγους εντυπώσεων ή αν τον κατηγορούν για κάτι.
Ποιος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην Βουλή στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την δικαιοσύνη;
Κάποιοι θα πουν τον Μητσοτάκη που πέρασε στην αντεπίθεση ζητώντας εκλογές, κάποιοι τον Τσίπρα που αποκάλυψε απροκάλυπτες παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη στο παρελθόν αλλά χωρίς να προσκομίζει κανένα συνταρακτικό στοιχείο.
Όμως χθες ο μεγάλος κερδισμένος ήταν εκτός Βουλής.
Ήταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Προσπάθησαν να το αγγίξουν με μισόλογα με εικασίες, δεν τόλμησαν να πουν τίποτε για την ουσία των καταγγελιών του και δεν τόλμησαν να τον «κατηγορήσουν».
Ο Τσίπρας αρχικώς ανέφερε επικριτικά ότι ο Παπαγγελλόπουλος δήθεν κατηγορείται για παρέμβαση στην δικαιοσύνη ενώ σχολιάστηκε και η απόφαση της Τσατάνη που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο αν ορθώς έπραξε που πήρε την δικογραφία από τους οικονομικούς εισαγγελείς.
Μάλιστα επικαλέστηκε και τις αναφορές Τσιρώνη και Σηφουνάκη στελεχών του ΠΑΣΟΚ για να αιτιολογήσει…γιατί υπάρχουν σκιές γύρω από το όνομα Βγενόπουλου.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Π. Καμμένος επισημαίνοντας ότι ο Βενιζέλος μήπως έχει κάποιο συγγενή μέτοχο στην MIG υπονοώντας τον πεθερό του Βενιζέλου τον Μπακατσέλο.
Τα επιχειρήματα της κυβέρνησης στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στην Βουλή εξαντλήθηκαν σε γενικολογίες κατά του Βγενόπουλου.
Μάλιστα όσες φορές ανέφεραν τον Βγενόπουλο τον επικαλέστηκαν με μεγάλη προσοχή.
Κανείς δεν τόλμησε να αναφέρει ότι η υπόθεση Βγενόπουλου κατέληξε στο αρχείο ούτε ότι αθωώθηκε 30 φορές από την ελληνική δικαιοσύνη για πλήθος αποφάσεων.
Η προπαγάνδα, οι δήθεν αναφορές για συγκλονιστικά στοιχεία κατέρρευσαν καθώς όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι τα στοιχεία που αθωώνουν τον Βγενόπουλο είναι συντριπτικά.
Δεν μπορεί Τράπεζα της Ελλάδος, δικαιοσύνη και ανεξάρτητοι οίκοι να συνωμότησαν για να αθωώσουν τον Βγενόπουλο.
Ο μεγάλος κερδισμένος της μάχης στην Βουλή ήταν ένας ο Βγενόπουλος ο οποίος διαπίστωσε τα διάτρητα επιχειρήματα…του πολιτικού συστήματος.

Υποσημείωση

Το όνομα του Βγενόπουλου αναφέρθηκε σχεδόν από όλους με προσοχή, χωρίς να κατανοεί κανείς αν απλά τον αναφέρουν για λόγους εντυπώσεων ή αν τον κατηγορούν για κάτι.
Θα κληθεί πιστεύουμε στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας και εκεί θα πει πολλά ο Βγενόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης