Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

ΤτΕ: Ο απολογισμός του SSM και οι στόχοι του 2016 στο επίκεντρο των επαφών της Nouy με τον Γ. Στουρνάρα και τους τραπεζίτες

ΤτΕ: Ο απολογισμός του SSM και οι στόχοι του 2016 στο επίκεντρο των επαφών της Nouy με τον Γ. Στουρνάρα και τους τραπεζίτες
Ο μέχρι τώρα απολογισμός της δράσης του SSM και οι στόχοι του για το 2016 βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων
Ολοκληρώθηκε σήμερα η διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα της Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) κας Danièle Nouyμ αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος.
Ο μέχρι τώρα απολογισμός της δράσης του SSM και οι στόχοι του για το 2016 βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε η κα Nouy με τον Διοικητή κ. Γιάννη Στουρνάρα, και στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος, τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών και την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.
Η κα Nouy συναντήθηκε και με στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος από τις Διευθύνσεις Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος, Επιθεώρησης Εποπτευομένων Εταιρειών και Νομικών Υπηρεσιών, προς τα οποία μετέφερε τις ευχαριστίες του SSM για το άριστο επίπεδο συνεργασίας στον τομέα της εποπτείας των ελληνικών τραπεζών και τα συνεχάρη για το έργο τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης