Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

EXAE: Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Πειραιώς

EXAE: Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Πειραιώς
Το ΧΑ ενέκρινε την παραίτηση της «LAIKI Financial Services Ltd» από Μέλος Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Αξιών λόγω της συγχώνευσής της με απορρόφηση από την εταιρία «The Cyprus Investement & Securities Coproration Ltd (CISCO)»
Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νεών κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς, μετά και την έγκριση από τη Διοικούσα Επιτροπή του Χρηματιστήριου Αθηνών.
Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του, γνωστοποιεί ότι την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 θα υλοποιηθεί η έναρξη διαπραγμάτευσης των 8.672.163.482 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της τράπεζας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» (ISIN: GRS014003016), σε συνέχεια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με ιδιωτική τοποθέτηση.
Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε:
την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας «M.L.S. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.» από την εταιρία ? Μέλος «ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2015.
την παραίτηση της «LAIKI Financial Services Ltd» από Μέλος Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Αξιών λόγω της συγχώνευσής της με απορρόφηση από την εταιρία «The Cyprus Investement & Securities Coproration Ltd (CISCO)».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης