Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Το capital Group ξανά σε τράπεζα – Που επένδυσε 300 εκατ μαζί με Pimco, Wellington...

Το capital Group ξανά σε τράπεζα – Που επένδυσε 300 εκατ μαζί με Pimco, Wellington...
Πέραν λοιπόν του σχήματος του Fairfax στην Eurobank υπήρξαν και άλλοι μεγάλοι διεθνείς επενδυτές που αποφάσισαν να στηρίξουν την  Eurobank
Μια από τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που συλλέξαμε είναι ότι σε αυτή την πραγματική δύσκολη ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών τραπεζών και ειδικά στην Eurobank το Capital Group που πούλησε 1,5 δισεκ. μετοχές στο παρελθόν…επανήλθε.
Το Capital Group αποχώρησε από την Ελλάδα κακήν κακώς καθώς έγκαιρα διέγνωσε ότι το κρατικό ρίσκο της χώρας είχε αυξηθεί κατακόρυφα.
Όμως τελικώς επανήλθε πάλι στην Eurobank.
Με βάση ορισμένες πληροφορίες ένα σχήμα με Capital Group, Pimco, Wellington και ίσως (η Baupost) επένδυσαν περίπου 300 εκατ στην Eurobank με την Capital Group να φέρεται να έχει επενδύσει 143 εκατ ευρώ.
Θυμίζουμε ότι το σχήμα Fairfax, Brookfield Capital Partners Limited η Highfields Capital Management και το WLR Recovery Fund έχουν επενδύσει από 480 έως 580 εκατ ευρώ.
Επίσης 80 εκατ επένδυσε στην Eurobank η EBRD.
Πέραν λοιπόν του σχήματος του Fairfax στην Eurobank υπήρξαν και άλλοι μεγάλοι διεθνείς επενδυτές που αποφάσισαν να στηρίξουν το εγχείρημα της ανακεφαλαιοποίησης της τράπεζας.

Πρώτη ενημέρωση: 02:13, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης