Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τρ. Κύπρου: Στις 23 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα 9μηνου του 2015 - Θα καλυφθεί ο τόκος εγγυημένου ομολόγου

tags :
Τρ. Κύπρου: Στις 23 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα 9μηνου του 2015 - Θα καλυφθεί ο τόκος εγγυημένου ομολόγου
Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί προς τους δικαιούχους στις 13 Νοεμβρίου 2015
Σε πληρωμή τόκου ύψους 25.347.222 ευρώ, του Εγγυημένου Ομολόγου με Κυβερνητική Εγγύηση με ονομαστική αξία 500.000.000 ευρώ και επιτόκιο 5%, το οποίο εκδόθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2012, θα προχωρήσει η Τράπεζα Κύπρου.
Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί προς τους δικαιούχους στις 13 Νοεμβρίου 2015.
Ο τόκος αφορά την περίοδο από 14 Νοεμβρίου 2014 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2015, περιλαμβανομένων των δύο ημερομηνιών.
Σημειώνεται πως το Εγγυημένο Ομόλογο της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ (ΚΥΠΡΕ/BOCYG) κρατείται εξ ολοκλήρου από την Τράπεζα και χρησιμοποιείται ως εξασφάλιση για δανεισμό από τον Μηχανισμό Παροχής Έκτακτης Ρευστότητας (ΕLA).
Επίσης, όπωςς έγινε γνωστό, τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου για να εξετάσει τα οικονομικά αποτελέσματα του Συγκροτήματος για το εννεάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2015.
Τα οικονομικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα, μετά το τέλος της χρηματιστηριακής συνάντησης, στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης