Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Αγορές και trading από Goldman Sachs στην Eurobank και η Credit Suisse στην Alpha Βank

Αγορές και trading από Goldman Sachs στην Eurobank και η Credit Suisse στην Alpha Βank
Να σημειωθεί ότι χθες 9/9 η Goldman Sachs διακίνησε 51 εκατ. τεμάχια, στην Eurobank
Σε κινήσεις trading και αγορές προβαίνουν και σήμερα οι ξένοι επενδυτές στο ελληνικό χρηματιστήριο με επίκεντρο τις τράπεζες, ωστόσο η Goldman Sachs χθες ήταν πωλητής στην Eurobank και σήμερα προβαίνει σε ήπιες αγορές.  
Αν υπάρξει κυβέρνηση εθνικού σκοπού στην Ελλάδα θα δουν πιο θετικά την ελληνική αγορά, ωστόσο μην λησμονούμε ότι έχουμε εκκρεμότητες όπως αξιολόγηση μνημονίου και ΑΜΚ τραπεζών.
Επίσης υπενθυμίζεται ότι η επόμενη αξιολόγηση του MSCI θα είναι τον Νοέμβριο και τότε αναμένονται... σοβαρές αλλαγές ενώ και ο οίκος FTSE δεν θα υποβαθμίσει ακόμη το ελληνικό χρηματιστήριο.  
Σήμερα 10 Σεπτεμβρίου του 2015 οι ξένοι προβαίνουν σε αγορές, ακολουθώντας τακτικές trading.
Συγκεκριμένα στην Eurobank η Goldman Sachs 2,8  εκατ. τεμάχια.
Να σημειωθεί ότι χθες 9/9 η Goldman Sachs διακίνησε 51 εκατ. τεμάχια.
Στην Alpha Βank η Credit Suisse έχει διακινήσει 2,5 εκατ. μετοχές, η Bank of America 900 χιλ. μετοχές και η JP Morgan 100 χιλ. μετοχές.   
Στην Εθνική η Credit Suisse διακίνησε 500 χιλ. και η Goldman Sachs 6 χιλ μετοχές.
Στην Πειραιώς 150 χιλ. μετοχές διακίνησε η UBS και 120 χιλ. μετοχές η Barclays.
Στο ADR της Εθνικής χθες 9/9 η KCG διακίνησε 2,1 εκατ. τεμάχια, η BNP Paribas 500 χιλ. και η CVGX 400 χιλ τεμάχια.
Στην ΔΕΗ η CVGX διακίνησε 2 χιλ. μετοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης