Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Διαψεύδει η ΤτΕ – Ο Στουρνάρας δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δήλωση στο Sky News

tags :
Διαψεύδει η ΤτΕ – Ο Στουρνάρας δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δήλωση στο Sky News
"Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δήλωση και σε κανένα μέσο ενημέρωσης"
Σε διάψευση των σχολίων που πραγματοποίησε δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου «Sky News» επικαλούμενος δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα, προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδας.
Ο δημοσιογράφος του Sky News ανέφερε ότι είχε συνομιλήσει με τον Στουρνάρα, διοικητή της ΤτΕ, και ο οποίος του δήλωσε ότι έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Παραδόξως, ο Στουρνάρας αντί να σχολιάσει το Sky News που επικαλέστηκε τις πληροφορίες, έσπευσε να επικρίνει το Bankingnews, το οποίο αναπαρήγαγε τις συγκεκριμένες πληροφορίες.
Συγκεκριμένα, από την Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνεται ότι οι δήθεν δηλώσεις του Διοικητή κ. Γιάννη Στουρνάρα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα BankingNews αποτελούν αποκυήματα φαντασίας. Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δήλωση και σε κανένα μέσο ενημέρωσης.
Προς απόδειξη ότι το Βankingnews αναπαρήγαγε ξένο δημοσίευμα επισυνάπτουμε τις αναφορές του βρετανικού Sky News.

Υποσημείωση

Η στάση του Στουρνάρα και της ομάδας του γραφείου Τύπου μπορεί με δόλο να προσπάθησαν να απαξιώσουν το bankingnews αλλά θα προτείνουμε στον Στουρνάρα να προσέχει πού μιλάει, τι λέει, γιατί υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία.

Τα αποδεικτικά στοιχεία

Embedded image permalink


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης