Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ο Σύλλογος της Emporiki Bank ζητούσε να επιστραφούν οι διπλές συντάξεις στα Ταμεία από το 2012

Ο Σύλλογος της Emporiki Bank ζητούσε να επιστραφούν οι διπλές συντάξεις στα Ταμεία από το 2012
Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή-διαμαρτυρία του Συλλόγου Εργαζομένων, με ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου 2012
Ήδη από τις αρχές του 2012 ο Σύλλογος Εργαζομένων της Εmporiki Bank ζητούσε από τις αρμόδιες αρχές την επιστροφή των διπλών συντάξεων στα Ταμεία.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος το Συλλόγου της Emporiki Bank, κ. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, με παρέμβασή του από το 2012 ζητούσε να επιστρέψουν τα χρήματα στα Ταμεία, όσοι λάμβαναν διπλές συντάξεις, ενώ διευκρινίζεται ότι πριν τον Νόμο 3171/2006 δεν υπήρχαν τα φαινόμενα των διπλών συντάξεων.
Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή-διαμαρτυρία του Συλλόγου Εργαζομένων της Emporiki Bank, με αποδέκτες το Δ.Σ. του ΤΕΑΠΕΤΕ, τη Διεύθυνση Παροχών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και τον Πρόεδρο του ΕΤΕΑΜ, με ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου 2012:

«Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας συνεχίζεται συστηματικά να μην εφαρμόζετε για τους συνταξιούχους του ΤΕΑΠΕΤΕ πριν την 18/4/2006, και ειδικότερα τους ευρισκόμενους σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς, το καταστατικό του ΤΕΑΠΕΤΕ.
Ειδικότερα, δεν εφαρμόζετε τα άρθρα 10 παρ. 4, 10 γ παρ. 10 και 10 ε του καταστατικού του ΤΕΑΠΕΤΕ και δεν έχετε προβεί στη μείωση της μηνιαίας συνολικής σύνταξης των συνταξιούχων, που καταβάλλεται από το ταμείο κατά το ποσό της σύνταξης του φορέα (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ).
Επειδή έχει εξαπολυθεί εκστρατεία συκοφάντησης των συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας, χωρίς να έχουν την παραμικρή ευθύνη, ότι παίρνουν διπλές συντάξεις !!!, οι οποίες, όπως ενημερώνονται από το κλιμάκιο ΕΤΕΑΜ, θα κρατηθούν μελλοντικά.
Επειδή το κλιμάκιο του ΕΤΑΜ αρνείται αδικαιολόγητα να ενημερώσει τη μηχανογράφηση του ΤΕΑΠΕΤΕ με τις μεταβολές που επέρχονται στους συνταξιούχους (ποσό κύριας σύνταξης).
Επειδή έχουν προκύψει δικαστικές διενέξεις ως προς την κατάργηση του ΤΕΑΠΕΤΕ και συνεχίζονται.
Επειδή όλα τα προβλήματα δημιουργήθηκαν και συνεχίζουν να δημιουργούνται αποκλειστικά και μόνο με δική σας υπαιτιότητα
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Να δώσετε άμεσα όλα τα στοιχεία των συνταξιούχων, οι οποίοι έλαβαν ή θα λάβουν στο μέλλον τη σύνταξη τους από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και ταυτόχρονα εντολή στη μηχανογράφηση του ΤΕΑΠΕΤΕ για να προχωρήσει στην υλοποίηση όλων των μεταβολών, που προκύπτουν σύμφωνα με τα οριζόμενα στα προαναφερθέντα άρθρα του Καταστατικού του ΤΕΑΠΕΤΕ.
Διαφορετικά θα φέρετε ολοκληρωτικά την ευθύνη για όσα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί ή θα δημιουργηθούν στο μέλλον σε βάρος των συνταξιούχων συναδέλφων μας του ΤΕΑΠΕΤΕ λόγω της καταβολής διπλών συντάξεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης