Τραπεζικά νέα

Καραβίας: Δεν θα αργήσει να έρθει η ανάπτυξη της Ελλάδας - Η Eurobank στηρίζει την καινοτομία

Καραβίας: Δεν θα αργήσει να έρθει η ανάπτυξη της Ελλάδας - Η Eurobank στηρίζει την καινοτομία
Η Eurobank, παρά την οικονομική στενότητα, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
Σήμερα, η Eurobank διαθέτει και συνθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία αξιοποιεί προς όφελος της αναπτυξιακής πορείας της οικονομίας, η οποία δεν θα αργήσει να έρθει, διεμήνυσε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας, κατά τον χαιρετισμό του σήμερα στα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης ιστορικών τεκμηρίων για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τίτλο «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 1900-2015, Εκατόν δεκαπέντε χρόνια προσφοράς στην ελληνική κοινωνία».
Ειδικότερα, ο Φωκίων Καραβίας τόνισε ότι η έκθεση των τεκμηρίων πιστοποιεί την στρατηγική απόφαση του ομίλου μας να προχωρήσει πάνω στο μοντέλο: «Μια Τράπεζα, δύο εμπορικά δίκτυα» και πρόσθεσε ότι: «Η Τράπεζά μας είναι ένας μοναδικός συνδυασμός παράδοσης, ιστορίας, δυναμισμού και καινοτομίας, καθώς προέρχεται από συγχωνεύσεις τραπεζικών ιδρυμάτων, που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και το καθένα συνέβαλλε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στη διαμόρφωση του σημερινού μας οργανισμού.
Η Τράπεζα Εργασίας διακρίθηκε για τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχτισε με τους πελάτες της, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ταυτίστηκε με την ελληνική αποταμίευση και η Eurobank με ό,τι πιο καινοτόμο και δυναμικό έχει να επιδείξει η ελληνική τραπεζική.
Με τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης ιστορικών τεκμηρίων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προσφέρουμε στην ελληνική κοινωνία ένα κομμάτι της οικονομικής και τραπεζικής ιστορίας του τόπου μας που καλύπτει εκατόν δεκαπέντε χρόνια από το 1900 έως το 2015.
Εντάσσουμε την προσφορά αυτή στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Eurobank, παρά την οικονομική στενότητα, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξουν τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ως ελάχιστη ανταπόδοση προς της κοινωνία.
Δράσεις που απαιτούν σεβασμό στη σημερινή κοινωνική πραγματικότητα, υπευθυνότητα και σεμνότητα», κατέληξε ο κ. Καραβίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης