Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Η Λ. Κατσέλη θα είναι η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών - Δεν ενδιαφέρεται ο Μ. Σάλλας

Η Λ. Κατσέλη θα είναι η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών - Δεν ενδιαφέρεται ο Μ. Σάλλας
Οι αναφορές που είχαν υπάρξει ότι ο Μ. Σάλλας ενδιαφερόταν για την προεδρία της ΕΕΤ δεν αποτελούσαν προτεραιότητα για τη διοίκηση της Πειραιώς
(upd)Η Λούκα Κατσέλη, η οποία στις 23 Μαρτίου, θα αναλάβει πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας θα είναι και η πρόεδρος στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών.
Σημειώνεται ότι ιστορικά τις τελευταίες δεκαετίες, η Εθνική, ούσα η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας, βάσει στοιχείων ενεργητικού, αναλάμβανε και την προεδρία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
Το τελευταίο διάστημα οι αναφορές που είχαν υπάρξει ότι ο πρόεδρος της Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, ενδιαφερόταν για τη θέση του προέδρου στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών δεν αποτελούσαν προτεραιότητα για τη διοίκηση της Πειραιώς.
Η Λούκα Κατσέλη, από τη θέση της προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, θα εκπροσωπεί τις ελληνικές τράπεζες στην κυβέρνηση και στις διάφορες επαφές με τα υπουργεία.

Δεν αποδέχεται ο Μιχάλης Σάλλας την προεδρία της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών

Δεν φαίνεται να αποδέχεται τελικά ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, την πρόταση, με την ιδιότητα του προέδρου της μεγαλύτερης τράπεζας της χώρας βάσει μεριδίων αγοράς, να αναλάβει πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
Δεδομένου ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, τον διευκολύνει, όπως αναφέρεται από το περιβάλλον του, να μην επιβαρυνθεί με τα συνδικαλιστικά του τραπεζικού κλάδου αυτή την περίοδο.

(Πρώτη ενημέρωση: Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, ώρα 18:13)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης