Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τράπεζα Κύπρου: Απορρίπτει μαζικές προσφυγές για αποζημιώσεις στους κατόχους αξιογράφων

tags :
Τράπεζα Κύπρου: Απορρίπτει μαζικές προσφυγές για αποζημιώσεις στους κατόχους αξιογράφων
Οι οποιεσδήποτε προτάσεις για μαζικές ή γενικές αποζημιώσεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτέςαπό την τράπεζα
Τις μαζικές προσφυγές για αποζημιώσεις στους κατόχους τραπεζικών αξιογράφων, απορρίπτει η Τράπεζα Κύπρου.
Οι οποιεσδήποτε προτάσεις για μαζικές ή γενικές αποζημιώσεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές ή να υλοποιηθούν από την τράπεζα καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει το αναγκαίο νομικό έρεισμα για να τις υποστηρίξει και παράλληλα η τράπεζα δεν διαθέτει την απαιτούμενη οικονομική δυνατότητα και υπόβαθρο για να προβεί σε οποιεσδήποτε τέτοιες διευθετήσεις, αναφέρει μεταξύ άλλων η Τράπεζα Κύπρου σε επιστολή της προς τον Σύνδεσμο Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων.
Οι κάτοχοι Αξιογράφων μπορούν βεβαίως να προσφύγουν στη δικαιοσύνη μέσω των δικαστηρίων και η τράπεζα ασφαλώς θα σεβαστεί οποιεσδήποτε τέτοιες αποφάσεις, αναφέρει η Τράπεζα Κύπρου σε άλλο σημείο της επιστολής της.
Η Τράπεζα Κύπρου αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με επιστολή της προς τον Σύνδεσμο Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων.
Για αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας, η Τράπεζα παραθέτει αυτούσιο το περιεχόμενο της επιστολής που έχει αποσταλεί στον Σύνδεσμο Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων και που μιλά από μόνο του, όπως σημειώνεται σχετικά από την τράπεζα.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης