Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε η δημόσια προσφορά για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε η δημόσια προσφορά για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
Η τράπεζα έχει παραλάβει έγκυρες αιτήσεις στο πλαίσιο της δημόσιας προσφοράς για 567.188 νέες συνήθεις μετοχές στην τιμή του 0,24 ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 136.125 ευρώ
Tην ολοκλήρωση της δημόσιας προσφοράς της τρίτης και τελευταίας φάσης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Κύπρου ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η τράπεζα έχει παραλάβει έγκυρες αιτήσεις στο πλαίσιο της δημόσιας προσφοράς για 567.188 νέες συνήθεις μετοχές στην τιμή του 0,24 ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 136.125 ευρώ.
Με βάση τα πιο πάνω αποτελέσματα της δημόσιας προσφοράς, ο συνολικός αριθμός των εκδομένων συνήθων μετοχών της τράπεζας θα ανέλθει σε 8.922.944.533, ονομαστικής αξίας 0,10 ευρώ ανά μετοχή και το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας θα ανέλθει σε 892.294.453,30 ευρώ.
Η τράπεζα, σημειώνεται, θα προχωρήσει με την έκδοση των μετοχών της δημόσιας προσφοράς και την υποβολή της αίτησης για εισαγωγή των μετοχών της δημόσιας προσφοράς στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ) και διαπραγμάτευση των μετοχών της δημόσιας προσφοράς στην Κύρια Αγορά του ΧΑΚ και του Χ.Α. στο άμεσο μέλλον.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης