Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Game over – Πάμε σε εκλογές με ακραία πόλωση, με νίκη ΣΥΡΙΖΑ και αδίστακτη Τρόικα

Game over – Πάμε σε εκλογές με ακραία πόλωση, με νίκη ΣΥΡΙΖΑ και αδίστακτη Τρόικα
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να τα βρει με την Τρόικα...
Game over έχει σημάνει στο ελληνικό πολιτικό παιχνίδι καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι οι εκλογές έρχονται, καθώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να πετύχει τους 180 βουλευτές για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση λοιπόν τελειώνει και αυτό φάνηκε και στην ομιλία Σαμαρά στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ….που ανέφερε ότι αν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφή.
Αυτές είναι δηλώσεις ηττοπαθείς, η κυβέρνηση έχει τελειώσει η Ελλάδα σύρεται σε εκλογές.
Ωστόσο η Ελλάδα οδηγείται σε εκλογές εν μέσω ενός σκηνικού ακραίας πόλωσης, όπου οι αλληλοκατηγορίες η κινδυνολογία και το Grexit θα επανέλθουν στο προσκήνιο επαίσχυντα.
Είναι προφανές ότι η κυβερνητική πολιτική οδήγησε την Ελλάδα στο αδιέξοδο και η αποτυχία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας είναι απόδειξη ότι…το σύστημα θα πειραματιστεί με μια αριστερή κυβέρνηση.
Ωστόσο ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, η Τρόικα έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μια σκληρότατη γραμμή, θα δείξει ένα αδίστακτο πρόσωπο αναφέρουν πηγές και είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα συρθεί να υπογράψει παράταση μνημονίου ή ECCL γραμμή ή θα έρθει σε σύγκρουση με την Ευρώπη προκαλώντας σοκ εξελίξεων και επαναφέροντας στην πραγματικότητα το Grexit στο προσκήνιο.
Πάντως φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει την γραμμή να τα βρει με την Τρόικα άρα θα υπογράψει παράταση μνημονίου ή ECCL γραμμή και έτσι θα αποτραπεί το χάος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης