Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Η Ελλάδα ενώ θα ψηφίζει για ΠτΔ ή θα καταλήξει σε εκλογές…θα αγνοεί τα σκληρότατα νέα μέτρα του νέου μνημονίου

Η Ελλάδα ενώ θα ψηφίζει για ΠτΔ ή θα καταλήξει σε εκλογές…θα αγνοεί τα σκληρότατα νέα μέτρα του νέου μνημονίου
Η χώρα αυτή δεν μπορεί να λέγεται ελληνική δημοκρατία αλλά τριτοκοσμικό προτεκτοράτο….της Τρόικα.
Η Ελλάδα ενώ θα ψηφίζει για ΠτΔ ή θα καταλήξει σε πρόωρες εκλογές…θα αγνοεί τα σκληρότατα νέα μέτρα του νέου μνημονίου.
Η Ελλάδα εμπρός σε δύο ιστορικά γεγονότα, σε ιστορικές ψηφοφορίες αλλά βουλευτές και κοινωνία θα αγνοούν….τα σκληρότατα μέτρα που έρχονται περί τα τέλη Φεβρουαρίου ή μέσα στον Μάρτιο του 2015.
Το προκλητικό και οξύμωρο είναι ότι η Ελλάδα σύρεται στην εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας στις 17, 23 και 29 Δεκεμβρίου, χωρίς να γνωρίζει το διακύβευμα.
Το βασικό σενάριο είναι ότι η Ελλάδα θα συρθεί σε πρόωρες εκλογές γιατί θα αποτύχει η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή.
Όμως οι βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν για πρόεδρο, τον Σταύρο Δήμα ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, αγνοώντας τι μέτρια θα παρθούν υποχρεωτικά κατ΄ εντολή της Τρόικα για την ECCL γραμμή, την νέα πιστωτική γραμμή.
Ποιος ενημέρωσε έντιμα και καθαρά, ότι ψηφίζοντας πρόεδρο της Δημοκρατίας και ουσιαστικά δίνοντας παράταση ζωής στην κυβέρνηση Σαμαρά…θα υποχρεωθεί η Ελλάδα να λάβει νέα πολύ σκληρά μέτρα λιτότητας.
Ποιος ενημέρωσε έντιμα και καθαρά ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει καμία διαπραγμάτευση για την ελάφρυνση του χρέους που να είναι ουσιαστική.
Άρα η κυβέρνηση ζητάει να εκλεγεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας χωρίς το διακύβευμα και χωρίς να έχει αποκαλυφθεί η αλήθεια στον ελληνικό λαό.
Εφόσον αποτύχει η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, την 1η Φεβρουαρίου του 2015 θα προκηρυχθούν εκλογές.
Το ερώτημα είναι το εξής, οι έλληνες πολίτες οι ψηφοφόροι, θα προσέλθουν στις κάλπες πάλι χωρίς να γνωρίζουν, τι σκληρότατα μέτρα θα υποχρεωθεί η Ελλάδα να λάβει κατ΄ εντολή της Τρόικα.
Η Τρόικα έχει παγιδεύσει την Ελλάδα με τρόπο τουλάχιστον ανέντιμο.
Όμως και η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές – κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ – θα κληθεί σε διάστημα ημερών προς τα τέλη Φεβρουαρίου να υπογράψει την νέα χρηματοδοτική συνδρομή την ECCL αποδεχόμενη ουσιαστικά το μνημόνιο, το οποίο καταγγέλλουν και έχουν πλειστάκις φορές σκίσει.
Οι βουλευτές δεν γνωρίζουν, οι έλληνες ψηφοφόροι δεν γνωρίζουν και η νέα κυβέρνηση επίσης δεν θα γνωρίζει.
Αυτό δεν λέγεται ελληνική δημοκρατία αλλά τριτοκοσμικό προτεκτοράτο….της Τρόικα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης