Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ελληνική Τράπεζα: Παράλληλη εισαγωγή στο Χρηματιστήριο της Αθήνας με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας

Ελληνική Τράπεζα: Παράλληλη εισαγωγή στο Χρηματιστήριο της Αθήνας με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας
Η Ελληνική Τράπεζα θα προχωρήσει άμεσα με την έναρξη των αναγκαίων διαδικασιών για παράλληλη εισαγωγή (Dual Listing) στο Χ.Α
Την παράλληλη εισαγωγή (Dual Listing) στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Τράπεζας.
Ειδικότερα, το Δ.Σ της τράπεζας αποφάσισε όπως η Ελληνική προχωρήσει άμεσα με την έναρξη των αναγκαίων διαδικασιών για παράλληλη εισαγωγή (Dual Listing) στο Χ.Α όπως αναφέρει η ανακοίνωση.
Η παράλληλη εισαγωγή αποσκοπεί μεταξύ άλλων στην ενίσχυση της ρευστότητας και εμπορευσιμότητας των αξιών της, στη διασφάλιση πρόσβασης σε πιο ευρεία βάση επενδυτών και στην ενίσχυση της προβολής και αξιοπιστίας της.
Παράλληλα η τράπεζα ανακοίνωσε επίσης σήμερα την αναστολή της διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων προτίμησης της εταιρείας από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 (συμπεριλαμβανομένης), μέχρι δηλαδή την εκκαθάριση όλων των συναλλαγών ενόψει της διαγραφής των δικαιωμάτων προτίμησης. Η διαγραφή των δικαιωμάτων προτίμησης της εταιρείας από το σύστημα διαπραγμάτευσης Όασης, θα γίνει την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης