Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Geniki Bank: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30/10 για την έγκριση της συγχώνευσης με την Πειραιώς

tags :
Geniki Bank: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30/10 για την έγκριση της συγχώνευσης με την Πειραιώς
Παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης της συγχώνευσης
Τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 30 Οκτωβρίου 2014 με αντικείμενο την έγκριση της συγχώνευσης της τράπεζας με τη μητρική Τράπεζα Πειραιώς, ανακοίνωσε η Geniki Bank.
Eιδικότερα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10,00 πμ. στην Αθήνα, στην αίθουσα "Golden Room" του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία" για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των εξής θεμάτων:
1. Έγκριση συγχώνευσης της Τράπεζας με τη μητρική της ανώνυμη τραπεζική εταιρεία Τράπεζα Πειραιώς σύμφωνα με το άρθρο 79 του κ.ν 2190/1920 όπως ισχύει σήμερα και ειδικότερα:
έγκριση α) του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης δι εξαγοράς της Γενική Τράπεζα της Ελλάδος Ανώνυμος Εταιρεία β) της έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας προς τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 69 του κ.ν 2190/1920 και γ) των εντός της τρέχουσας χρήσης πράξεων ή και δηλώσεων του Δ.Σ. της τράπεζας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτή.ς
Παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης της συγχώνευσης.
2. Διάφορες ανακοινώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης