Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ενδοοικογενειακή «μάχη» στο Γαλλικό Μέτωπο – Επιστολή διαμαρτυρίας του Jean Marie Le Pen στην… κόρη του, Μarine!

Ενδοοικογενειακή «μάχη» στο Γαλλικό Μέτωπο – Επιστολή διαμαρτυρίας του Jean Marie Le Pen στην… κόρη του, Μarine!
Jean Marie Le Pen εναντίον... Marine Le Pen!
Σε ενδοοικογενειακή υπόθεση έχει αναδειχθεί η διαμάχη στο Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας, καθώς ο ιδρυτής του ακροδεξιού κόμματος, Jean Marie Le Pen δημοσίευσε επιστολή διαμαρτυρίας προς την πρόεδρο του Εθνικού Μετώπου και… κόρη του, Marine Le Pen!
Ειδικότερα, ο ιστορικός ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος βρίσκεται στο στόχαστρο της σημερινή ηγεσίας του Εθνικού Μετώπου, εξαιτίας ορισμένων προκλητικών δηλώσεών του, οι οποίες παρέπεμπαν στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ως απόρροια των συγκεκριμένων δηλώσεων, η Marine Le Pen, η οποία επιχειρεί να προσδώσει μία πιο μετριοπαθή στάση στο γαλλικό ακροδεξιό κόμμα, κατήργησε το «μπλογκ» του πατέρα της από το διαδικτυακό ιστότοπο του Εθνικού Μετώπου.
Κάνοντας λόγο για προληπτική λογοκρισία, ο J.M. Le Pen καθιστά σαφές πως δεν σωπαίνει και υπενθυμίζει στην κόρη του, Marine, πως και η ίδια έχει δεχθεί επιθέσεις για τις δηλώσεις της περί «κατοχή των δρόμων της Γαλλίας από μουσουλμάνους πιστούς», σχετικοποιώντας την γερμανική κατοχή της Γαλλίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και για συμμετοχή της σε ακροδεξιά φοιτητική χοροεσπερίδα στην Βιέννη, η οποία είχε επικριθεί ως «ναζιστική» από τους «εχθρούς μας».
«Το βρίσκετε άραγε ορθό, μετά τα παραπάνω, να τιμωρήσετε κατ' αυτόν τον τρόπο τον ιδρυτή και επίτιμο πρόεδρο του Εθνικού Μετώπου, ευρωβουλευτή εδώ και 30 χρόνια;» καταλήγει ο Jean Marie Le Pen.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης