Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Bενιζέλος - Το δίλημμα του Τσίπρα για εκλογές - δημοψήφισμα απέτυχε - Το ΠΑΣΟΚ παραμένει ο εγγυητής της σταθερότητας

Bενιζέλος - Το δίλημμα του Τσίπρα για εκλογές - δημοψήφισμα απέτυχε - Το ΠΑΣΟΚ παραμένει ο εγγυητής της σταθερότητας
Η εικόνα της συνεργασίας και της συσπείρωσης είναι προσωπικό μου στοίχημα...
"Παρά τις δυσκολίες ο λαός επέλεξε να συνεχίσουμε. Τώρα βγάζουμε το κεφάλι μας από το νερό", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλος.
"Η κοινωνία μας έστειλε μηνύματα που τα λαμβάνουμε υπόψη μας. Η φάση της παράταξης έδειξε ότι εμείς είμαστε η δύναμη της σταθερότητας", εξήγησε ο κ. Βενιζέλος, κατά την επίσημη τοποθέτησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα.
"Η εικόνα της συνεργασίας και της συσπείρωσης είναι προσωπικό μου στοίχημα", πρόσθεσε για να γνωστοποιήσει στη συνέχεια πως "Θα ζητήσει πρωτοβουλίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα ζητήσει τη συνδρομή του στη συσπείρωση δυνάμεων για να πάει η χώρα μπροστά. Θα ζητήσει εθνικό συμβούλιο τον Οκτώβριο.
"Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι να ενώσουμε το έθνος και να κινητοποιήσουμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας. Ο λαός μας ζήτησε την ταχύτερη επιτάχυνση των αδικιών", ανέφερε.
Εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως " ο κ. Τσίπρας ζήτησε οι σημερινές εκλογές να αποτελέσουν δημοψήφισμα. Το δίλημμά του του απέτυχε. Αφησε αδιάφορη την πλειοψηφία των πολιτών".
"Η κραυγαλέα αποτυχία των exit polls έθεσε φραγμούς στην νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος", κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης