Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Η Πειραιώς μέσω της Geniki bank σύμβουλος σε εταιρίες που εισάγονται στο ΧΑ – Πρώτο εγχείρημα μετά από 5 χρόνια με την Τεχνοδομική Άνεμος

tags :
Η Πειραιώς μέσω της Geniki bank σύμβουλος σε εταιρίες που εισάγονται στο ΧΑ – Πρώτο εγχείρημα μετά από 5 χρόνια με την Τεχνοδομική Άνεμος
Μετά από 5 χρόνια η πρώτη εισαγωγή εταιρίας στο χρηματιστήριο η Τεχνοδομική Άνεμος....
Σημαντικές πρωτοβουλίες ως επενδυτική τράπεζα αναλαμβάνει η Geniki bank.
Μετά από 5 χρόνια όπου δεν υπήρξε καμία εισαγωγή στο χρηματιστήριο η Geniki bank μαζί με άλλες τράπεζες είναι σύμβουλος για την εισαγωγή στο ΧΑ της εταιρίας Τεχνοδομική Άνεμος.
Σύμβουλος  στο εγχείρημα της Εταιρίας Ελληνική Τεχνοδομική Άνεμος, θυγατρική της Ελλάκτωρ, η οποία θα πραγματοποιήσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την εισαγωγή της στο Χ.Α.  θα είναι η Geniki Bank μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς,  και η Εθνική Χρηματιστηριακή.  
Η Τράπεζα Πειραιώς θα είναι κύριος  ανάδοχος στην έκδοση μαζί με τις άλλες συστημικές τράπεζες.
Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη εισαγωγή που λαμβάνει χώρα από το 2008 , μιας εξαιρετικά δυναμικής επιχείρησης, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής ενέργειας.
Το εγχείρημα είναι απολύτως ενδεικτικό της βελτίωσης του επενδυτικού κλίματος την οποία είναι φανερό πως θα εκμεταλλευτούν οι υγιείς δυνάμεις  της αγοράς.
Έτσι λοιπόν άλλη μία αγορά, κλειστή για πάνω από μία πενταετία,  «ανοίγει» ο Ομιλος Πειραιώς , αυτή τη φορά μέσω της Geniki Bank, εκείνη των εισαγωγών εταιριών  στο Χρηματιστήριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης