Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Citigroup - To Ποτάμι κλέβει ψήφους από όλα τα κόμματα της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα - Απειλεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Citigroup - To Ποτάμι κλέβει ψήφους από όλα τα κόμματα της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα - Απειλεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον
Στο μικροσκόπιο της Citigroup μπαίνουν εκ νέου οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ενόψει των κρίσιμων διπλών εκλογών του Μαϊου.
"Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον", σχολιάζουν οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, σε νέα σημερινή 10σέλιδη έκθεσή τους, υπό τον τίτλο "No Move from ECB – Yet", την οποία παρουσιάζει το www.bankingnews.gr.
Αποτιμώντας τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα, η Citigroup κάνει ειδική αναφορά στο "Ποτάμι" του δημοσιογράφου Στ. Θεοδωράκη.
Όπως επισημαίνει, ο νέος κεντροαριστερός σχηματισμός, Το Ποτάμι, κατόρθωσε να ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ, στην τελευταία δημοσκόπηση της Alco.  Σύμφωνα με την αμερικανική τράπεζα, το 5,7% που συγκέντρωσε Το Ποτάμι έναντι του 3,7% του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε πλήθος ανησυχιών στην Χαρ. Τρικούπη ενόψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων του Μαϊου.
"Το Ποτάμι κλέβει ψήφους και στήριξη από όλα τα αριστερά κόμματα στην Ελλάδα, ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ", σημειώνει η Citigroup, δίδοντας το στίγμα του ρευστού πολιτικού σκηνικού που κυριαρχεί στην Ελλάδα.
Εστιάζοντας στην πορεία των οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα, η αμερικανική τράπεζα κάνει ειδική μνεία στα ποσοστά ανεργίας. Όπως παραδέχεται, διαφαίνονται ενδείξεις σταθεροποίησης, αλλά η Αθήνα έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμη, σε ό,τι αφορά την ουσιαστική μείωση της ανεργίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

www.bankingnews.gr.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης