Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ξηρογιάννης (ΣΕΒ): Η ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη επιδίωξη των επιχειρήσεων

Ξηρογιάννης (ΣΕΒ): Η ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη επιδίωξη των επιχειρήσεων
Ο κ. Ξηρογιάννης έκανε λόγο για εμφανή σημάδια βελτίωσης με την μεγαλύτερη επιδίωξη από μέρους των επιχειρήσεων να είναι η ανάπτυξη
Σχετικά με την ετήσια έρευνα που πραγματοποίησε ο ΣΕΒ, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι επιχειρήσεις το 2022, τις προοπτικές που διανοίγονται για το 2023, για την ανάγκη για περισσότερες επενδύσεις, για τους φόβους που αντιμετωπίζουν απέναντι στη διεθνή οικονομική συγκυρία καθώς και για τις ελλείψεις προσωπικού, μιλά μεταξύ άλλων στην οικονομική εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, στον Alpha 989, ο κ. Γιώργος Ξηρογιάννης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΒ.
«Η ετήσια έρευνα του ΣΕΒ αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία να κατανοήσουμε σε βάθος τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Το 2022 φάνηκε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδος στον απόηχο των διεθνών οικονομικών εξελίξεων οι οποίες έφεραν στη πλειοψηφία των επιχειρήσεων τεράστια ανησυχία. Είδαμε λοιπόν τον επιχειρηματικό μοχλό να καλείται να αντιμετωπίσει μία εύθραυστη ισορροπία ανάμεσα στην αντιμετώπιση της δυσμενούς συγκυρίας αλλά και της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης