Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι προβλέπει η DER Touristik για το καλοκαίρι του 2023

Τι προβλέπει η DER Touristik για το καλοκαίρι του 2023
Η Dertour προβλέπει αυξανόμενες απαιτήσεις για αποκλειστικότητα, εξυπηρέτηση, ποιότητα και βιωσιμότητα, καθώς και μεγαλύτερα και περισσότερα ταξίδια για το καλοκαίρι
Η DER Touristik -ο δεύτερος μεγαλύτερος όμιλος tour operator της Γερμανίας με τα εμπορικά σήματα Dertour, ITS και Meiers Weltreisen- είναι αισιόδοξη για την επόμενη χρονιά.
Οι πελάτες το 2023 θα ταξιδέψουν περισσότερο και θα ξοδέψουν περισσότερα χρήματα το καλοκαίρι.
Η Dertour και οι αδελφές της μάρκες ITS και Meiers Weltreisen καταγράφουν αυτήν τη στιγμή αύξηση στις κρατήσεις άνω του 50% για το ερχόμενο καλοκαίρι σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.
Αυτό, ο Ingo Burmester, Διευθύνων Σύμβουλος της DER Touristik Central Europe, το αποδίδει στην υψηλή ζήτηση μετά την πανδημία.
Όπως είπε “τώρα τα ταξίδια έχουν γίνει πιο σημαντικά για πολλούς ανθρώπους. Υποθέτουμε ότι η επιθυμία να ζήσουμε ξανά τα ταξίδια εντατικά και διαφορετικά θα διαμορφώσει το επόμενο ταξιδιωτικό έτος.

Αποκλειστικότητα, εξυπηρέτηση, ποιότητα και βιωσιμότητα

Με βάση τις τρέχουσες κρατήσεις, η Dertour προβλέπει αυξανόμενες απαιτήσεις για αποκλειστικότητα, εξυπηρέτηση, ποιότητα και βιωσιμότητα, καθώς και μεγαλύτερα και περισσότερα ταξίδια για το καλοκαίρι.
Ήδη το καλοκαίρι του 2022, οι πελάτες του Dertour ταξίδεψαν κατά μέσο όρο μία ημέρα περισσότερο από πριν και έκαναν κράτηση σε περισσότερα ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων από ό,τι το 2019.

Περισσότερες προσφορές και κίνητρα για οικογένειες

Το Dertour αύξησε επίσης τον αριθμό των οικογενειακών διακοπών με περίπου 1500 ξενοδοχεία φιλικά προς την οικογένεια, ο ταξιδιωτικός πράκτορας θα προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα για οικογένειες μέχρι στιγμής το καλοκαίρι του 2023.
Για να διαφοροποιηθεί πιο καθαρά από τους ανταγωνιστές, η Dertour αύξησε τον αριθμό των αποκλειστικά ξενοδοχεία από 75 νέα ακίνητα, τα περισσότερα από αυτά σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία και Γερμανία.
Το καλοκαίρι του 2023, δέκα ξενοδοχεία Sentido θα ξεκινήσουν επίσης ένα πιλοτικό έργο με πρόσθετες υπηρεσίες για τις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.
Στη συνέχεια, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν το δωμάτιο που προτιμούν και να κάνουν κράτηση για check-in νωρίς και check-out αργά.
Καθώς η ευελιξία έχει γίνει ένα σημαντικό κριτήριο κράτησης, οι πελάτες του Dertour μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρώσουν κρατήσεις σε περίπου 2.000 ξενοδοχεία δωρεάν έως και μία ημέρα πριν την άφιξη.
Η τιμή Flex είναι διαθέσιμη για πολλά καταλύματα στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία καθώς και στη Γαλλία, την Ιταλία, την Κροατία και άλλες χώρες. Στο μέλλον, το τιμολόγιο θα προσφέρεται παγκοσμίως.

Τάση προς τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και τη φύση

Οι προορισμοί μεγάλων αποστάσεων θα επανέλθουν επίσης στο επίκεντρο το 2023.
Η DER Touristik αναφέρεται εδώ στην τάση προς την εργασία, η οποία καθιστά δυνατή τη μεγαλύτερη διάρκεια ταξιδιού.
Η αύξηση των κρατήσεων για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων σε σύγκριση με το 2021 είναι σήμερα 60%.
Η ζήτηση είναι ιδιαίτερα έντονη για προορισμούς στην Ασία όπως η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία, ο Μαυρίκιος και οι Μαλδίβες.
Το Dertour βλέπει μια άλλη τάση στα ταξίδια με βάση τη φύση και βιώσιμα. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας έχει επεκτείνει τη γκάμα των περιηγήσεων στους καταλόγους “Bike Hiking Outdoor” και “Camp Holidays” και πρόσθεσε προσφορές για εκδρομές πεζοπορίας με σκύλους και συνδυασμένες εκδρομές με ποδήλατο-πλοία.
Προσφέρει επίσης μια επιλογή από 330 ξενοδοχεία πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα αειφορίας.
Όσον αφορά στην εξέλιξη των τιμών, ο Ingo Burmester υπογραμμίζει ότι “οι πελάτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για υψηλότερα έξοδα σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.
Ωστόσο, αυτοί θα είναι χαμηλότεροι από τον τρέχοντα ρυθμό πληθωρισμού κατά μέσο όρο” και υπόσχεται επίσης εκπτώσεις έγκαιρης κράτησης έως και 50%.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης