Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Συνεργασία WTTC-Sustainable Hospitality Alliance για βιώσιμη βιομηχανία φιλοξενίας

Συνεργασία WTTC-Sustainable Hospitality Alliance για βιώσιμη βιομηχανία φιλοξενίας
Το WTTC και η Συμμαχία δεσμεύτηκαν να απαντήσουν με ενωμένη φωνή στις τρέχουσες προκλήσεις βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει ο κλάδος

Στην βελτίωση του περιβαλλοντικού και κοινωνικού αντίκτυπου της παγκόσμιας βιομηχανίας φιλοξενίας, εστιάζεται το Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) που υπέγραψαν το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) και η Sustainable Hospitality Alliance.
Μέσω του MoU, το WTTC και η Συμμαχία δεσμεύτηκαν να απαντήσουν με ενωμένη φωνή στις τρέχουσες προκλήσεις βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Θα προωθήσουν ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τον κλάδο της φιλοξενίας, συνεργαζόμενοι σε νέα ερευνητικά έργα για την προώθηση της κατανόησης της τελευταίας καινοτομίας αειφορίας. Επίσης οι δύο οργανισμοί δεσμεύονται να συνεργαστούν στενότερα, για:

  • Νέες πρωτοβουλίες και ιστορίες επιτυχίας.
  • Τη δημιουργία νέων επιτροπών και συμβουλευτικών φορέων.
  • Την περαιτέρω κατανόηση της καινοτομίας και των βασικών δεικτών βιωσιμότητας.
  • Την απασχόληση των νέων.
  • Εμπορία ανθρώπων.
  • Δράση για το κλίμα.

Τα ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα, όπως οι βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις, βρίσκονται στην καρδιά της βιομηχανίας της φιλοξενίας, ξεκλειδώνοντας ολόκληρες τοπικές οικονομίες μέσα από κοντινά εστιατόρια, εκδηλώσεις, χώρους πολιτισμού και μουσικής.
Με τη συνεργασία, ο κλάδος μπορεί να γίνει κινητήρια δύναμη προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τον κλάδο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης