Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

«Τουρισμός για Όλους»: Σήμερα (16/9) η νέα κλήρωση για 200.000 voucher

«Τουρισμός για Όλους»: Σήμερα (16/9) η νέα κλήρωση για 200.000 voucher
Μόλις κληρωθούν οι νέοι δικαιούχοι, 3-4 ημέρες μετά θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν
Σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση του προγράμματος Τουρισμός για Όλους για διακοπές και τον χειμώνα με voucher 150 ευρώ.
Επιπλέον 200.000 voucher διακοπών θα διατεθούν από το υπουργείο Τουρισμού, προκειμένου να τονωθεί η τουριστική περίοδος και κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.
Μόλις κληρωθούν οι νέοι δικαιούχοι, σχεδόν αμέσως, δηλαδή 3-4 ημέρες μετά θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.
Η χορήγηση των χρημάτων γίνεται άμεσως, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση των νέων voucher, είναι οι δικαιούχοι τους να μην έχουν λάβει επιταγή κοινωνικού τουρισμού ή άυλη ψηφιακή κάρτα του προγράμματος «Τουρισμός για Ολους».
Υπενθυμίζεται πως το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα, «Τουρισμός για Όλους» προβλέπει αυξημένη ατομική επιδότηση στα 150 ευρώ για τις δαπάνες διαμονής, ψηφιακό τρόπο πληρωμής, επιτόπια αποζημίωση για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και ενισχυμένη επιδότηση 200 ευρώ για τους συμπολίτες μας με αναπηρία.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης