Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιες είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για ταξίδια business class

Ποιες είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για ταξίδια business class

Η αεροπορική εταιρεία με τη μεγαλύτερη διαφορά τιμής μεταξύ οικονομικής και επιχειρηματικής θέσης είναι η JetBlue Airways

Η ιαπωνική αεροπορική εταιρεία All Nippon Airways, είναι η καλύτερη αεροπορική εταιρεία για να ταξιδέψετε business class λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως το μέγεθος της θέσης, ο χώρος για τα πόδια, τα σαλόνια, το κόστος και το όριο αποσκευών.
Αυτό αποκαλύπτει έρευνα του money.co.uk. Τα δεδομένα προέρχονται από στοιχεία των Πτήσεων Google ώστε να προσδιορίσουν τις αεροπορικές εταιρείες με τη μικρότερη διαφορά στις τιμές μεταξύ οικονομικής και επαγγελματικής θέσης ή πρώτης θέσης και να αποκαλύψουν τις πιο προσιτές αεροπορικές εταιρείες για αναβάθμιση.
Πέρα από την All Nippon Airways, στα ταξίδια με business class ξεχώρισαν οι:

  • Η LATAM είναι η καλύτερη αεροπορική εταιρεία business class για να ταξιδέψετε, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως το μέγεθος της θέσης, ο χώρος για τα πόδια, τα σαλόνια, το κόστος και το όριο αποσκευών.
  • Η φθηνότερη αεροπορική εταιρεία για αναβάθμιση σε business class είναι η Vietnam Airlines.
  • Η αεροπορική εταιρεία με τη μεγαλύτερη διαφορά τιμής μεταξύ οικονομικής και πρώτης θέσης είναι η Etihad Airways με αύξηση 1.019%.
  • Η αεροπορική εταιρεία με τη μεγαλύτερη διαφορά τιμής μεταξύ οικονομικής και επιχειρηματικής θέσης είναι η JetBlue Airways με αύξηση 611%.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης