Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

O-Lifestyle: Τρεις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις σε Αίγινα, παραλιακή Αθήνας και Αμβρακικό κόλπο

O-Lifestyle: Τρεις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις σε Αίγινα, παραλιακή Αθήνας και Αμβρακικό κόλπο
Στην περιοχή της Πέρδικας στην Αίγινα, η O Lifestyle εξαγόρασε το πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένο Aegina Maris Resort & Beach Club

H O-Lifestyle International, με έδρα το Λουξεμβούργο, η οποία σχεδιάζει την ανάπτυξη και στην Ελλάδα των υποδομών, για τη λειτουργία αεροσκαφών τύπου eVTOL (αεροσκάφη ηλεκτρικής πρόωσης, κάθετης απογείωσης και προσγείωσης που μπορούν να μεταφέρουν έως έξι επιβάτες), ανοίγει το 2024 στην Αίγινα το 5άστερο συγκρότημα O Club.
Στην περιοχή της Πέρδικας στην Αίγινα, η O Lifestyle εξαγόρασε το πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένο Aegina Maris Resort & Beach Club και θα το μετατρέψει στο 5άστερο resort «O Club Resort & Beach Club» με 90 δωμάτια, 37 πολυτελείς branded κατοικίες (bungalow suites) και floating suites (πλωτές βίλες), εστιατόρια, bars, spa κ.ά.
To «O Club Aegina» θα δημιουργηθεί με έμφαση στο κομμάτι της υγείας – ευεξίας και της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων του yachting και των ιδιωτικών αερομεταφορών. Το σχέδιο της O-Lifestyle εκτός από την ύψους 30 εκατ. ευρώ στην Αίγινα, περιλαμβάνει δύο ακόμη μεγάλες τουριστικές επενδύσεις:

  • To 5άστερο O Marina Hotel & Club στην παραλιακή της Αθήνας.
  • To O Cay Private Island στη νησίδα Βούβαλος του Αμβρακικού κόλπου, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κλειστούς κόλπους της Ελλάδας ανάμεσα στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας και Πρέβεζας, κοντά στην πόλη της Πρέβεζας, αλλά και στη Λευκάδα.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης