Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι φρενάρει τα επαγγελματικά ταξίδια των επιχειρήσεων

Τι φρενάρει τα επαγγελματικά ταξίδια των επιχειρήσεων
Ποσοστό 24% κατανεμήθηκε ομοιόμορφα μεταξύ εκείνων που αναμένουν να ταξιδέψουν σε 7-12 μήνες και εκείνων που αναμένουν να ταξιδέψουν σε «πάνω από ένα χρόνο»

Ποσοστό 40% των Αμερικανών που ταξίδευαν για επαγγελματικούς λόγους δεν πρόκειται να ταξιδέψουν ξανά για δουλειά λόγω της αύξησης των τιμών. Αυτό αποκάλυψε πρόσφατη έκθεση της Morinng Consult.

  • Το 9% ανέφερε ότι θα ταξιδέψει ξανά μέσα στον επόμενο μήνα.
  • Το 14% πιστεύει ότι θα ταξιδέψει τους επόμενους 1-3 μήνες.
  • Το 13% δήλωσε ότι θα ξαναταξιδέψει στους επόμενους 4-6 μήνες.

Ποσοστό 24% κατανεμήθηκε ομοιόμορφα μεταξύ εκείνων που αναμένουν να ταξιδέψουν σε 7-12 μήνες και εκείνων που αναμένουν να ταξιδέψουν σε «πάνω από ένα χρόνο».
Η δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το ποσοστό των Αμερικανών που σχεδιάζουν ταξίδια που σχετίζονται με την εργασία το επόμενο έτος μειώθηκε κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου, καθώς οι αυξανόμενες τιμές αύξησαν τα έξοδα ταξιδιού.
Μετά από μια πολυάσχολη περίοδο ταξιδιών στις αρχές του καλοκαιριού, η έκθεση διαπίστωσε ότι η «οικονομική αβεβαιότητα» ωθεί τις επιχειρήσεις να περικόψουν τα κεφάλαια για συνδυασμένα επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής, αφήνοντας τους εργαζόμενους να πληρώσουν περισσότερα από την τσέπη τους.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης