Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής anytime: Μπαίνουμε στην ασφάλιση ταξιδιού

Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής anytime: Μπαίνουμε στην ασφάλιση ταξιδιού
Συνέντευξη στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9

Για τον κλάδο της ασφάλισης, τον ρόλο που θα διαδραματίσει στο εγγύς μέλλον, αλλά και για τους τομείς στους οποίους θα επεκταθεί η anytime μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 o Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής της anytime.
«Συνεχίζουμε τις καινοτομίες μας για άλλη μια φορά. Η anytime ως το πρώτο και μεγαλύτερο direct brand στην ασφαλιστική αγορά θεωρεί ευθύνη της να συμμετέχει σε μια σειρά από πρωτοβουλίες και καινοτομίες, έτσι ώστε να βάλει κατ’αρχήν και τη σωστή ατζέντα στο τραπέζι. Το καινούργιο μας “πράσινο” συμβόλαιο δεν είναι και τόσο καινούργιο. Ξεκίνησε το 2016, είναι ένα συμβόλαιο που αφορά καταναλωτές που κάνουν λίγα χιλιόμετρα, έως 3.000 χιλιόμετρα τον χρόνο και χρησιμοποιούμε μια συσκευή τηλεματικής για να μετράμε αυτά τα χιλιόμετρα. Και μετά από 6 χρόνια παρουσίας, θέλουμε να το αλλάξουμε, να το πάμε ένα βήμα πιο πέρα και πρακτικά να κάνουμε αυτό το συμβόλαιο τελείως “πράσινο”. Τι εννοούμε; Με τη χρήση των διεθνών προτύπων να μετρήσουμε όλες τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα και στη συνέχεια να αναλάβουμε εμείς μέσα από πρωτοβουλίες, είτε από το χρηματιστήριο ρύπων είτε από δενδροφυτεύσεις, να ουδετεροποιήσουμε αυτό το αποτύπωμα που υπάρχει. Αρα πρακτικά ερχόμαστε σε ένα πελατολόγιο που κάνει λίγα χιλιόμετρα, να το επιβραβεύσουμε και να δώσουμε ένα διαφορετικό κίνητρο και μια διαφορετική κατεύθυνση στην ίδια τη λογική της ασφάλισης», επισημαίνει ο Πάνος Κούβαλης.
«Είμαστε ήδη στον κλάδο πυρός, στην ασφάλιση κατοικίας εδώ και αρκετά χρόνια, με αρκετή επιτυχία, και νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια βλέποντας και όλα αυτά τα προβλήματα με την κλιματική αλλαγή, έχουμε αυξήσει πάρα πολύ την παρουσία μας. Μπαίνουμε στην ασφάλιση ταξιδιού και έχουμε από το 2017 παρουσία στην Κύπρο», τονίζει ο επικεφαλής της anytime.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

https://soundcloud.com/user-665020045/panos-koyvalis-ston-chari

Πηγή:
www.tourismtoday.gr

www. bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης