Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής: Τα νησιά μας και φέτος θα βάλουν τρίποντο στον τουρισμό

Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής: Τα νησιά μας και φέτος θα βάλουν τρίποντο στον τουρισμό
Ιδιαίτερη βαρύτητα στον θεματικό τουρισμό
Για τα έργα που αναπτύσσονται στα νησιά της περιφέρειας Αττικής, με αιχμή την τουριστική τους ανάπτυξη, και για τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη των νησιών μιλά σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, αντιπεριφερειάρχης Νήσων της περιφέρειας Αττικής.
«Βρισκόμαστε όντως σε μια τροχιά ανάπτυξης και νομίζω ότι τα νησιά μας και φέτος θα βάλουν τρίποντο στον τουρισμό. Ηδη είμαστε στις μελέτες κλειστού γυμναστηρίου στην Αίγινα. Δίνουμε μία ιδιαίτερη βαρύτητα στον θεματικό τουρισμό και θεωρούμε ότι ο αθλητικός τουρισμός είναι βασικός πυλώνας για τα νησιά μας γιατί έχουν και το τοπίο και τη θάλασσα και το βουνό που μπορούμε να συνδυάσουμε πολλά τουριστικά events, όπως είναι η ορεινή ποδηλασία και πολλά που έχουν να κάνουν με τρίαθλο», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Νήσων.
«Νομίζω ότι είμαστε πια στην τελική ευθεία, και η δημοτική Αρχή από τη δική της την πλευρά καταβάλλει προσπάθειες, αξιοποίησης των λουτρών των Μεθάνων από την ΕΤΑΔ στην οποία ανήκουν. Εχουμε κάνει έναν κύκλο συζητήσεων, έχουμε καταλήξει σε κάποιες προτάσεις βάσει των οποίων θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν, γιατί πραγματικά κι εγώ πιστεύω από εκεί ξεκινάει κι η ανάπτυξη των Μεθάνων», τονίζει η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη. «Μην ξεχνάμε επίσης και τον γαστρονομικό τουρισμό. Το κάθε νησί έχει τα δικά του τοπικά προϊόντα», προσθέτει, επισημαίνοντας πως δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και στο κομμάτι των λιμενικών έργων και υποδομών.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->