Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Το 2022 θα μπορούσε να είναι το πιο κερδοφόρο έτος για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες

Το 2022 θα μπορούσε να είναι το πιο κερδοφόρο έτος για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες
Οι ταξιδιώτες αποθηκεύουν τα χρήματά τους και τις ημέρες των διακοπών τους για τα πολυπόθητα ταξίδια
Το 2022 μπορεί να είναι η πιο πολυσύχναστη και πιο κερδοφόρα χρονιά για τους ταξιδιωτικούς συμβούλους. Αυτό αποκάλυψε νέα έρευνα από την Travel Experts.
Eιδικότερα, η Ευρώπη αποδεικνύεται ο πιο δημοφιλής προορισμός και οι ταξιδιώτες στηρίζονται περισσότερο τώρα στους πράκτορες από ποτέ για να αντιμετωπίσουν τα διαρκώς μεταβαλλόμενα πρωτόκολλα του κορωνοϊού.
Επιπλέον, τα δεδομένα από συμβούλους έδειξαν τεράστια αύξηση στα ταξίδια πολλών γενεών. Αυτό υποδηλώνει αυξημένο ενδιαφέρον για οικογενειακές διακοπές μετά τα lockdown λόγω COVID-19.
Η πανταχού παρουσία της τεχνολογίας σε συνδυασμό με τις μόνιμες επιπτώσεις της πανδημίας έχει δημιουργήσει μια τέλεια θύελλα σύγχυσης για τους καταναλωτές, γι’ αυτό είναι απολύτως σημαντικό να κλείσουν τα ταξίδια τους με ταξιδιωτικούς συμβούλους.
«Νομίζω ότι περισσότεροι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν πλέον ταξιδιωτικούς συμβούλους από ποτέ άλλοτε, επειδή χρειάζονται την τεχνογνωσία ενός επαγγελματία και βλέπω τους πελάτες να ξοδεύουν περισσότερα για τα ταξίδια τους», είπε η πράκτορας Peggy Purtell στους Travel Experts.
«Αυτοί οι νέοι πελάτες έκαναν πάντα κράτηση από μόνοι τους και τώρα θέλουν έναν επαγγελματία που μπορεί να τους βοηθήσει να πλοηγηθούν στην πολυπλοκότητα των logistics, τη σπάνια διαθεσιμότητα και τους περιορισμούς Covid», συνέχισε η Purtell.
Ο Μάιος είναι ο Μήνας Εκτίμησης του Ταξιδιωτικού Συμβούλου, ο οποίος θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως χρόνος για να αναλογιστούμε όλους τους πολλούς τρόπους με τους οποίους αυτοί οι άνθρωποι μας καθοδηγούν σε μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής μας, τον χρόνο των διακοπών.
Οι ταξιδιώτες αποθηκεύουν τα χρήματά τους και τις ημέρες των διακοπών τους για αυτά τα πολυπόθητα ταξίδια.
Η χρήση ενός συμβούλου για να τους βοηθήσει να σχεδιάσουν αυτές τις πολύτιμες στιγμές είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκομίσουν τη μεγαλύτερη αξία για τον χρόνο των διακοπών του αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά του.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης