Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέο δρομολόγιο προσθέτει στο θερινό πρόγραμμά της η Aegean

Νέο δρομολόγιο προσθέτει στο θερινό πρόγραμμά της η Aegean
Η Aegean πραγματοποιεί πτήσεις από και προς την ολλανδική πρωτεύουσα και το αεροδρόμιο Σκίπχολ του Αμστερνταμ ήδη από το 2016
Με έναν ακόμη νέο προορισμό εμπλουτίζει η Aegean το ήδη πλούσιο θερινό πρόγραμμά της, το οποίο πλέον ξεπερνά τους 140 προορισμούς σε 44 χώρες για το φετινό καλοκαίρι.
Από τον Ιούνιο, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία θα επιχειρεί με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν, αυξάνοντας τους προορισμούς τους οποίους εξυπηρετεί από και προς την Ολλανδία.
Η Aegean πραγματοποιεί πτήσεις από και προς την ολλανδική πρωτεύουσα και το αεροδρόμιο Σκίπχολ του Αμστερνταμ ήδη από το 2016 με καθημερινά δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Και μπορεί ο νέος προορισμός από και προς το αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν να έχει μεν προγραμματιστεί αρχικά για τη θερινή περίοδο αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να διατηρηθεί και κατά τη χειμερινή περίοδο.
Άλλωστε στο Αϊντχόφεν, όπως και σε άλλες μικρότερες πόλεις γύρω από αυτό, κατοικεί τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερα δραστήρια και πολυπληθής ελληνική κοινότητα, κυρίως φοιτητές, αλλά και στελέχη σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε δυναμικούς κλάδους της ολλανδικής οικονομίας, που ταξιδεύουν όλο τον χρόνο προς την Ελλάδα.

Ισχυρή ζήτηση

Σε κάθε περίπτωση η ζήτηση πτήσεων από την Ολλανδία προς την Ελλάδα, με αιχμή την Αθήνα αλλά και άλλους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς το καλοκαίρι είναι υψηλή, με την Aegean αναλόγως με τις τάσεις που εντοπίζει να προσαρμόζει με ευελιξία το δίκτυό της, αλλά και να προχωρά με σχέδιο και προγραμματισμό σε κινήσεις που στηρίζουν την τουριστική βιομηχανία και τη στρατηγική προσέγγισης συγκεκριμένων αγορών. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, δεν αποκλείονται και νέες προσθήκες στο πρόγραμμά της.

Πλούσιο πρόγραμμα

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία το φετινό καλοκαίρι θα επιχειρεί από τις 8 βάσεις της σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Καλαμάτα, Χανιά) και εξωτερικό (Παρίσι, Λάρνακα) σε περισσότερους από 140 προορισμούς σε 44 χώρες. Η εταιρεία προσφέρει περισσότερες από 11 εκατομμύρια θέσεις μόνο την καλοκαιρινή περίοδο, φτάνοντας τους καλοκαιρινούς μήνες υψηλής ζήτησης ως προς τον αριθμό πτήσεων τα επίπεδα του 2019.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->