Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Airbnb: Οι κορυφαίοι προορισμοί που αναζητούν οι ταξιδιώτες παγκοσμίως

Airbnb: Οι κορυφαίοι προορισμοί που αναζητούν οι ταξιδιώτες παγκοσμίως
Η εταιρεία παρατήρησε ότι οι ταξιδιώτες όχι μόνο θέλουν εξαιρετικές τοποθεσίες αλλά και μοναδικές καταχωρίσεις
To παγκόσμιο ταξιδιωτικό ενδιαφέρον των χρηστών της ανέλυσε η Airbnb με την Ευρώπη να καταγράφει τις περισσότερες αναζητήσεις σε τοποθεσίες για το καλοκαίρι του 2022.
Τα δεδομένα προέκυψαν από την καλοκαιρινή έρευνα της πλατφόρμας για τις αναζητήσεις των ταξιδιωτών.
Αυτές οι πόλεις είχαν επίσης πάνω από 10.000 αναζητήσεις:
  1. Αλικαρνασσός, Τουρκία
  2. Ίμπιζα, Ισπανία
  3. Βίλασίμιους, Ιταλία
  4. Ντέβον, Η.Β
  5. Kόρκουλα, Κροατία
  6. Σαν Βίτο Λο Κάπο, Ιταλία
  7. Νιμ, Γαλλία
  8. Μέιν, ΗΠΑ
  9. Φέιμπεργκ, Γερμανία
  10. Σας Τεοντόρο, Ιταλία
Συμπεράσματα

Από όλα αυτά τα δεδομένα, η Airbnb κατέληξε σε πολλαπλά συμπεράσματα που έκαναν την εταιρεία να σχεδιάσει νέες στρατηγικές στην πλατφόρμα της και να δημιουργήσει νέες δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες των χρηστών, όπως η δημιουργία κατηγοριών.

Ανάγκη για μοναδικές καταχωρίσεις

Η εταιρεία παρατήρησε ότι οι ταξιδιώτες όχι μόνο θέλουν εξαιρετικές τοποθεσίες αλλά και μοναδικές καταχωρίσεις, θέλουν η ταξιδιωτική τους εμπειρία να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστή.
Μικροσκοπικά σπίτια, θόλοι, αχυρώνες, ακόμη και δεντρόσπιτα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών για ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού. Παρά την ιδέα ότι τα διεθνή ταξίδια είναι πολύ πιο ελκυστικά, οι Αμερικανοί ταξιδιώτες θέλουν επίσης να επισκέπτονται αμερικανικούς προορισμούς και περισσότερες από τις μισές καταχωρήσεις που έχουν κρατηθεί για το καλοκαίρι μέσω της εφαρμογής βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι παράκτιες τοποθεσίες συγκαταλέγονται στα αγαπημένα των χρηστών της Airbnb, αλλά οι τοποθεσίες στην ενδοχώρα και τα χωριά με χαμηλή πυκνότητα πληθυσμού είναι επίσης σε άνοδο. Οι ταξιδιώτες φαίνεται να απολαμβάνουν επίσης ήσυχες οικογενειακές διακοπές μακριά από μεγάλα πλήθη.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης