Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέο πρόγραμμα της Accor για επαγγελματικά ταξίδια μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Νέο πρόγραμμα της Accor για επαγγελματικά ταξίδια μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Οι πελάτες μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο επαγγελματικών ταξιδιών της Accor και να εγγραφούν ηλεκτρονικά
Η Accor ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα της για επαγγελματικά ταξίδια “Accor Business Offer Auto-Enrol”, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Θα προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία κράτησης καθώς και προνομιακές εκπτώσεις από 5% έως 9% σε περισσότερα από 4.100 ξενοδοχεία.
Το “Accor Business Offer Auto-Enrol” παρέχει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία σύναψης συμβάσεων, εν όψει της αυξανόμενης ζήτησης από τις διεθνείς αγορές για επαγγελματικά ταξίδια. Καθώς και μια εύκολη, αποτελεσματική και γρήγορη λύση κράτησης.
Οι πελάτες μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο επαγγελματικών ταξιδιών της Accor και να εγγραφούν ηλεκτρονικά.
Οι προνομιακοί κωδικοί πρόσβασης αποστέλλονται εντός 24 ωρών, επιτρέποντας στους πελάτες να αρχίσουν να κάνουν κράτηση. Και παράλληλα να εξοικονομήσουν χρήματα σε επαγγελματικά ταξίδια αμέσως, με εκπτώσεις έως και 9% να εφαρμόζονται αυτόματα.
«Αυτή η νέα λύση αποδεικνύει τη δέσμευση μας να προσφέρουμε αξία σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, υπογραμμίζει ο Markus Keller, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Accor.
Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική τους εμπειρία μαζί μας. Παρέχοντας παράλληλα μια δομή τιμολόγησης προσαρμοσμένη στον προϋπολογισμό τους».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης