Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Lufthansa: Προεξοφλεί αύξηση της τουριστικής κίνησης το φθινόπωρο και προσθέτει πτήσεις

Lufthansa: Προεξοφλεί αύξηση της τουριστικής κίνησης το φθινόπωρο και προσθέτει πτήσεις

Ο γερμανικός αερομεταφορέας θα προσθέσει δεκάδες νέες πτήσεις για μια σειρά προορισμών στην Ευρώπη

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερες από 80 νέες πτήσεις από την Φρανκφούρτη και 50 νέες πτήσεις από το Μόναχο προσθέτει στο καλεντάρι του φθινοπώρου η Lufthansa, η οποία προεξοφλεί την άνοδο της ζήτησης για ταξίδια αναψυχής, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021.
Ο γερμανικός αερομεταφορέας, συγκεκριμένα, θα προσθέσει δεκάδες νέες πτήσεις για μια σειρά προορισμών στην Ευρώπη, οι οποίες θα αφορούν τους φθινοπωρινούς μήνες.

Επαγγελματικά ταξίδια

Μάλιστα, αρκετές από τις νέες πτήσεις θα έχουν ως προορισμό την Ισπανία, όπου ήδη καταγράφεται ιδιαιτέρως υψηλή ταξιδιωτική ζήτηση.
Πέραν των ταξιδιών αναψυχής, η Lufthansa εκτιμά ότι μικρή άνοδος θα υπάρξει και στη ζήτηση για επαγγελματικά ταξίδια, με αποτέλεσμα την αύξηση των εσωτερικών πτήσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες, η εταιρεία έχει ενισχύσει κατά 45% τις υπηρεσίες αερομεταφοράς σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2021 σε συγκεκριμένες εγχώριες διαδρομές.
Η μεγαλύτερη άνοδος έχει παρατηρηθεί στις πτήσεις από Φρανκφούρτη σε Βερολίνο, Αμβούργο και Μόναχο και από Μόναχο σε Βερολίνο, Αμβούργο και Ντίσελντορφ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης