Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Την επιστροφή στα ταξίδια σε ΗΠΑ χαιρετίζει ο όμιλος Lufthansa - Αύξηση 40% σε κρατήσεις

Την επιστροφή στα ταξίδια σε ΗΠΑ χαιρετίζει ο όμιλος Lufthansa - Αύξηση 40% σε κρατήσεις

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa αυξάνουν συνεχώς το πρόγραμμά τους μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες

“Καλά νέα” για τους πελάτες του χαρακτηρίζει ο Lufthansa Group Airlines το άνοιγμα των ΗΠΑ σε ταξιδιώτες από την ΕΕ.
Ήδη, λίγο μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ, οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 40% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Αυτό συμβαίνει επειδή οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa είναι σε βέλτιστη προετοιμασία για την επαναλειτουργία.
Αυξάνουν συνεχώς το πρόγραμμά τους μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες σε περισσότερες από 200 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 17 προορισμούς των ΗΠΑ.
Αυτές οι πτήσεις μπορούν να κάνουν κράτηση τώρα. Από τον Νοέμβριο, οι ταξιδιώτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήρες φάσμα πτήσεων που μπορούν εύκολα να επεκταθούν, όπως απαιτεί η κατάσταση.
“Οι αμερικανικές αρχές τερμάτισαν την 20μηνη απαγόρευση ταξιδιού για επιβάτες από τον Ευρωπαϊκό χώρο Σένγκεν καθώς και από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Κίνα, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, το Ιράν και τη Βραζιλία (σε ισχύ από τον Μάρτιο 2020), τονίζει σε ανακοίνωση του.
Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές θα επιτρέψουν στους ταξιδιώτες στις ΗΠΑ που είναι πλήρως εμβολιασμένοι με εμβόλια πιστοποιημένα από τον ΠΟΥ και παρουσιάζουν αρνητικό τεστ Corona όχι μεγαλύτερο των τριών ημερών να εισέλθουν στη χώρα χωρίς περιορισμούς από τον Νοέμβριο του 2021”.

Σημαντικά νέα για τη διατλαντική συνεργασία

“Η άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών προς τις ΗΠΑ δεν είναι μόνο ένα σημαντικό βήμα για την έξοδο από την κρίση για τις αεροπορικές εταιρείες μας, αλλά και σημαντικά νέα για τη διατλαντική συνεργασία, δήλωσε ο Carsten Spohr, Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Lufthansa AG.
Από τον Νοέμβριο, οι οικογένειες και οι φίλοι θα μπορούν επιτέλους να ξανασυναντηθούν και οι επιχειρηματικοί εταίροι θα μπορούν να αποκαταστήσουν και να εμβαθύνουν προσωπικά τις σχέσεις τους. Μαζί με την αποφασισμένη αύξηση κεφαλαίου για την πρόωρη εξόφληση της κρατικής χρηματοδότησης σταθεροποίησης, υπήρξαν δύο σημαντικά γεγονότα καθορισμού πορείας μέσα σε 24 ώρες για να βγούμε από την κρίση και για τη βιώσιμη επιτυχία της Lufthansa.”
Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να σημειώσουν τους σχετικούς ισχύοντες κανονισμούς εισόδου και καραντίνας όταν σχεδιάζουν το ταξίδι τους.
Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να βρουν πληροφορίες στη διεύθυνση www.auswaertiges-amt.de.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης