Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τι συνεχίζει να φρενάρει την ανάκαμψη στα επαγγελματικά ταξίδια

Τι συνεχίζει να φρενάρει την ανάκαμψη στα επαγγελματικά ταξίδια
Οι παραλλαγές και οι περιορισμοί είναι οι βασικοί παράγοντες που συνεχίζουν να επηρεάζουν την επιστροφή στα επαγγελματικά ταξίδια

H παραλλαγή Delta εξακολουθεί να φρενάρει την ανάκαμψη στα επαγγελματικά ταξίδια.
Αυτό δείχνουν τα τελευταία στοιχεία της 23ης δημοσκόπησης της Global Business Travel Association (GBTA) του Σεπτεμβρίου.

Ελπίδες από το άνοιγμα των ΗΠΑ σε ταξιδιώτες από ΕΕ και Ηνωμένο Βασίλειο

«Οι παραλλαγές και οι περιορισμοί είναι οι βασικοί παράγοντες που συνεχίζουν να επηρεάζουν την επιστροφή στα επαγγελματικά ταξίδια, λέει η Suzanne Neufang CEO της GBTA.
Οι πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με το άνοιγμα των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ ελπίζουμε ότι θα αλλάξουν το σκηνικό. Και θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην βιομηχανία μέχρι το τέλος του έτους».

Οι παραλλαγές καθυστερούν εγχώρια και διεθνή επαγγελματικά ταξίδια

Τα μη απαραίτητα εσωτερικά επαγγελματικά ταξίδια (61%) επιτρέπονται συχνότερα τώρα από τα μη απαραίτητα διεθνή επαγγελματικά ταξίδια (34%).
Επιπλέον, η παραλλαγή Delta και άλλες παραλλαγές εξακολουθούν να καθυστερούν την επανέναρξη μη βασικών εγχώριων και διεθνών επαγγελματικών ταξιδιών.

  • Ένας στους πέντε (22%) προμηθευτές ταξιδιών και συμμετέχοντες σε εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών αναφέρουν ότι αισθάνονται πιο αισιόδοξοι σε σύγκριση με έναν μήνα πριν, έναντι 15% στη δημοσκόπηση του Αυγούστου.
  • Ωστόσο, ένας στους τέσσερις (27%) αισθάνεται πιο απαισιόδοξος για την πορεία της βιομηχανίας προς την ανάκαμψη. Το ποσοστό αυτό ήταν 39% στη δημοσκόπηση του Αυγούστου.
  • Σχεδόν οι μισοί (51%) δηλώνουν ότι αισθάνονται το ίδιο.
  • Δύο στους πέντε (41%) μέλη της GBTA αναφέρουν ότι η εταιρεία τους έχει επαναξιολογήσει την απόδοση της επένδυσης για επαγγελματικά ταξίδια. Τόσο ως προς τη σημασία όσο και προς την αξία της.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης