Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Θανάσης Καρακάντζας, αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας: Η Φθιώτιδα προσφέρει έναν τουρισμό που δύσκολα συναντάς

Θανάσης Καρακάντζας, αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας: Η Φθιώτιδα προσφέρει έναν τουρισμό που δύσκολα συναντάς
Η Φθιώτιδα είναι ένας νομός από τους 5 της Στερεάς Ελλάδας

Για τις ενέργειες που υλοποιούνται στην κατεύθυνση τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, καθώς και για τις δραστηριότητες που «ευδοκιμούν» στην περιφέρεια μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 ο Θανάσης Καρακάντζας, χωρικός αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας.
«Η Φθιώτιδα είναι ένας νομός από τους 5 της Στερεάς Ελλάδας, είναι η έδρα βασικά της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας, αφού από δω και όλα τα εθνικά δίκτυα προς τη βόρεια, τη νότια και την ανατολική Ελλάδα. Είναι ένας καθαρά γεωργικός νομός με κτηνοτροφία ανεπτυγμένη, με δεδομένο ότι διαθέτει μεγάλο ορεινό όγκο και πανέμορφα βουνά που ανθεί η κτηνοτροφία του. Βέβαια, έχει και πεδινά μέρη πάρα πολλά, αλλά κυρίως ο ορεινός όγκος προσφέρεται τους καλοκαιρινούς μήνες για έναν τουρισμό, τον οποίο δύσκολα συναντάς», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Καρακάντζας.
«Η Οίτη είναι από τα πιο σημαντικά βουνά και σε λίγες ημέρες θα φιλοξενήσει το Ράλι Ακρόπολης. Η αφετηρία είναι η Παύλιανη, διασχίζεται όλη η Οίτη και μπαίνει και σε ένα κομμάτι των Βαρδουσίων. Κατεβαίνει από το χωριό Δάφνη, Ανατολή και φεύγει προς τα μάρμαρα και μετά πάει απέναντι πάλι στην πλευρά τη δική μας», τονίζει ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης