Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Lufthansa: Θα γίνεται check-in με την επίδειξη του πιστοποιητικού Covid-19

Lufthansa: Θα γίνεται check-in με την επίδειξη του πιστοποιητικού Covid-19

Ένας ταξιδιώτης να χρησιμοποιεί το ψηφιακό πιστοποιητικό, για να κάνει check-in με το smartphone του, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της εταιρείας

Σχετικά Άρθρα

Τη χρήση των νέων πιστοποιητικών εμβολιασμού για την Covid-19 από τους επιβάτες της κατά το check-in των πτήσεών τους θα επιτρέπει η Lufthansa, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Μέσω smartphone

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας, οι επιβάτες θα μπορούν να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό είτε μέσω των τηλεφώνων τους ή σε εκτυπωμένο έγγραφο, κατά το check-in στα αεροδρόμια και στη συνέχεια θα τους εκδίδεται η κάρτα επιβίβασης.
Παράλληλα όπως σημειώνει, σε σύντομο διάστημα θα μπορεί ένας ταξιδιώτης να χρησιμοποιεί το ψηφιακό πιστοποιητικό, για να κάνει check-in με το smartphone του, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της αεροπορικής εταιρείας.

Εκτύπωση

«Εξαλείφουμε την ανάγκη για τη χρήση διαφορετικών εγγράφων και αποδείξεων.
Μειώνουμε επίσης σημαντικά τον κίνδυνο της χρήσης των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού», αναφέρει η Lufthansa.
Οι επιβάτες που θέλουν να ελέγξουν ότι έχουν τα σωστά έγγραφα μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας έως και 72 ώρες πριν πετάξουν.
Ωστόσο επί του παρόντος, όπως υπογράμμισε η εταιρεία, εξακολουθεί να συνιστά στους επιβάτες να φέρουν μαζί τους τα πρωτότυπα τυπωμένα πιστοποιητικά εμβολιασμού έως ότου ενημερωθούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης