Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Αλλαγή στρατηγικής βλέπει στον ανταγωνισμό ο Μιχάλης Τσαμάζ (ΟΤΕ) – «Παίρνουν το μάθημά τους»

tags :
Αλλαγή στρατηγικής βλέπει στον ανταγωνισμό ο Μιχάλης Τσαμάζ (ΟΤΕ) – «Παίρνουν το μάθημά τους»
Σχετικά Άρθρα
Αποχαιρέτησε τους αναλυτές πριν από λίγο ο CEO του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, λέγοντας πως μετά από 54 τηλεδιασκέψεις αποχωρεί και αφήνει τη θέση του στον Κώστα Νεμπή.
Αν και δεν έδωσε πληροφορίες για την πορεία απόσχισης των κεραιών ή την προσπάθεια πώλησης της κινητής στου Ρουμανία λέγοντας ότι όταν έχουμε κάποιο νέο θα το ανακοινώσουμε, έστειλε θετικό μήνυμα για την κινητή αλλά περιμένει βελτίωση και στη σταθερή αφού οι ανταγωνιστές πήραν το μάθημά τους.
Όπως είπε και στο παρελθόν έχουν γίνει μειώσεις τιμών, αλλά βλέπουν στη συνέχεια οι ανταγωνιστές ότι δεν μπορούν να προσφέρουν σωστές υπηρεσίες και αλλάζουν στρατηγική. Θα πάρουν και τώρα το μάθημά τους είπε και θα γίνουν εξυπνότεροι.
Ο ΟΤΕ δημοσίευσε νωρίτερα αποτελέσματα με τα έσοδα να αυξάνονται στο πρώτο τρίμηνο 9,2% αλλά τα καθαρά κέρδη να παραμένουν σχεδόν αμετάβλητα στα 134,8 εκατ. ευρώ και ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Η Διοίκηση διατήρησε την εκτίμηση για το επενδυτικό της πλάνο (610-620 εκατ. ευρώ), αλλά και για τις ελεύθερες ταμειακές ροές (470 εκατ. ευρώ).

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης