Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Intralot: Ξεκινάει 21/2 η δημόσια προσφορά του ομολόγου έως 130 εκατ. ευρώ - Εισαγωγή στο Χ.Α. στις 28/2.

Intralot: Ξεκινάει 21/2 η δημόσια προσφορά του ομολόγου έως 130 εκατ. ευρώ - Εισαγωγή στο Χ.Α. στις 28/2.
Σχετικά Άρθρα
Στις 21 Φεβρουαρίου ξεκινάει η δημόσια προσφορά του ομολόγου έως 130 εκατ. ευρώ και λήγει στις 23/2.
Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο στις 20 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το εύρος απόδοσης με την εταιρεία να έχει προγραμματίσει παρουσίαση την ίδια μέρα.
Η τελική απόδοση και το αποτέλεσμα της κάλυψης θα ανακοινωθεί 23/2 και στις 28/2 θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση.
Σε περίπτωση πλήρους κάλυψης της Έκδοσης, τα συνολικά αντληθέντα κεφάλαια θα ανέλθουν σε ποσό έως 130 εκατ. ευρώ.
Οι δαπάνες της Έκδοσης εκτιμώνται σε περίπου 5,5 εκατ. ευρώ, περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α., και τα καθαρά αντληθησόμενα κεφάλαια (μετά την αφαίρεση των δαπανών έκδοσης) ύψους περίπου 124,5 εκατ. ευρώ, θα κατευθυνθούν προς την «Intralot Capital Luxembourg SA», για την αποπληρωμή μέρους των Senior Notes εντός 6 μηνών από την Ημερομηνία Έκδοσης ως εξής: Ποσό περίπου 124,5 εκατ. θα παρασχεθεί από την Εκδότρια προς την «Intralot Finance UK Ltd» για την αποπληρωμή μέρους υφισταμένου ενδοομιλικού ομολογιακού δανείου και στη συνέχεια το ίδιο ποσό περίπου 124,5 εκατ. θα παρασχεθεί από την «Intralot Finance UK Ltd» προς την «Intralot Capital Luxembourg SA» για την αποπληρωμή υφιστάμενων ενδοομιλικών δανείων.
Σε περίπτωση μερικής κάλυψης, τα καθαρά αντληθησόμενα κεφάλαια θα διατεθούν ως ανωτέρω.
Κατά την ημερομηνία του Ενημερωτικού Δελτίου, το υπόλοιπο ανεξόφλητο κεφάλαιο των εκδοθέντων Senior Notes είναι 229.568.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία μέσω κοινοπρακτικού δανείου θα αποπληρώσει και το υπόλοιπο ομολογιακό. 
Τέλος, βάσει των όρων του Προγράμματος ΚΟΔ, σε περίπτωση κάλυψης του ΚΟΔ σε ποσό μικρότερο των 120 εκατ., η έκδοση του ΚΟΔ και της χρηματοδότησης εν γένει θα ματαιωθεί από την Εκδότρια και το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία συμμετοχής εκάστου επενδυτή θα αποδεσμευθεί άτοκα. Τα αντληθησόμενα κεφάλαια από το ΚΟΔ θα επενδύονται, έως την πλήρη διάθεσή τους για τους ως άνω σκοπούς, σε βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις χαμηλού κινδύνου.
Οι Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι και οι Ανάδοχοι έχουν αναλάβει τη διάθεση και τοποθέτηση χωρίς δέσμευση ανάληψης των προσφερόμενων Ομολογιών με Δημόσια Προσφορά.
Σε περίπτωση που δεν καλυφθεί πλήρως ο αριθμός των Ομολογιών της Έκδοσης που προσφέρονται με Δημόσια Προσφορά στο επενδυτικό κοινό, οι Ανάδοχοι δεν υποχρεούνται να αγοράσουν τις αδιάθετες Ομολογίες.
Στους όρους του ΚΟΔ προβλέπεται ότι, αρχής γενομένης στη λήξη της τέταρτης (4ης) Περιόδου Εκτοκισμού και εφεξής στη λήξη κάθε Περιόδου Εκτοκισμού, η Εταιρία, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, έχει δικαίωμα να προβεί στην προπληρωμή του συνόλου ή μέρους του κεφαλαίου των Ομολογιών
Προϋπόθεση για κάθε μερική πρόωρη αποπληρωμή είναι η Ονομαστική Αξία των Ομολογιών που απομένει μετά την εκάστοτε πρόωρη αποπληρωμή να μην είναι κατώτερη των 50.000.000 ευρώ.

intralot.jpg

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης