Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Τσαμάζ (ΟΤΕ): Είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε τους στόχους – Υποχωρεί ξανά η μετοχή

tags :
Τσαμάζ (ΟΤΕ): Είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε τους στόχους – Υποχωρεί ξανά η μετοχή
Παρά το ανταγωνισμό υπάρχει βελτίωση στην πελατειακή βάση και συνεχίζει το επενδυτικό του πρόγραμμα, όπου του δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
«Έχουμε σημειώσει πρόοδο και παρά την αντίδραση της αγοράς έχουμε καλά αποτελέσματα και είμαι πεπεισμένος ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι προσπάθειές μας έχουν αποτελέσματα.
Ο ανταγωνισμός εντείνεται στην Ελλάδα, αλλά εμείς βελτιώνουμε την πελατειακή μας βάση προσθέτοντας καταναλωτές», είπε πριν λίγο ο Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και CEO του ΟΤΕ κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για την ενημέρωση των αναλυτών.
O κ.Τσαμάζ απέφυγε να δώσει εκτίμηση για το 2024 αναφορικά με τις ταμειακές ροές ή το πρόγραμμα ανταμοιβής των μετόχων και το επενδυτικό πλάνο, τονίζοντας ότι θα γίνει το Φεβρουάριο μαζί με τα ετήσια αποτελέσματα.
Επίσης ανέφερε πως δεν προτίθεται να κάνει αυξήσεις ο όμιλος στους πελάτες που έχει παρά τον πληθωρισμό και εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας που προσφέρει στους και στον εμπλουτισμό του περιεχομένου.
Παρά το ανταγωνισμό υπάρχει βελτίωση στην πελατειακή βάση και συνεχίζει το επενδυτικό του πρόγραμμα, όπου του δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Η μετοχή χθες μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου, τα οποία ήταν όπως τα περίμενε η αγορά κατέγραψε απώλειες 5,22% δημιουργώντας προβληματισμό στην επενδυτική κοινότητα.
Η αδυναμία της διαρκεί μήνες με αποτέλεσμα από την αρχή του έτους να χάνει 11,5% την ώρα που ο γενικός δείκτης έχει άνοδο 31%.
Σήμερα υποχωρεί ξανά κατά 0,62% με την αποτίμηση να είναι στα 5,46 δισ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο ανήλθαν στα 397,9 εκατ. ευρώ οριακά αυξημένα κατά μόλις 0,2% έναντι του περσινού εννεαμήνου και με βάση την εκτίμηση για το σύνολο του έτους το p/e της μετοχής θα είναι αρκετά χαμηλό.
Σημειώνεται πως ανακοινώθηκε έκτακτη γενική συνέλευση για νέο πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών αφού το τρέχον έχει καλυφθεί κατά 88% και διαγραφή ιδίων μετοχών.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης